Politicieni şi oameni de ştiinţă din întreaga lume ne avertizează: Extratereştrii ne înconjoară şi ne supraveghează tot timpul!


extratestri printre noiUnii oficiali şi oameni de ştiinţă cred că extratereştrii trăiesc în mijlocul nostru, numai că noi nu-i putem vedea. Ei ar putea chiar trăi în interiorul trupurilor noastre! Să citim doar câteva opinii de-ale lor şi apoi voi singurei puteţi trage o concluzie!

 1) Fostul ministru canadian al apărării, Paul Hellyer

La începutul lui ianuarie 2014, fostul ministru canadian al apărării, Paul Hellyer, declara site-ului RT.com că, după opinia sa, extratereştrii trăiesc în mijlocul nostru: „Am obţinut informaţii din diferite surse conform cărora există circa 80 de specii diferite de extratereştri, dintre care unii arată exact ca noi. Ei pot merge chiar şi pe stradă, iar voi nici nu v-aţi da seama că aceia sunt extratereştri.”

2) Paul Davies, de la Universitatea de Stat Arizona

Fizicianul Paul Davies crede că viaţa extraterestră poate fi chiar sub ochii noştri şi „chiar şi în nasurile noastre”. El a declarat postului de televiziune CBS News că microbii din spaţiul extraterestru pot fi chiar pe Pământ şi chiar şi în trupurile noastre. În plus, el a mai spus că viaţa s-a dezvoltat pe Pământ de mai multe ori, nu doar o dată, şi că viaţa din diferite timpuri ar fi putut fi una extraterestră.

3) Dr. Robert Trundle, de la Universitatea Nordică din Kentucky (SUA)

Dr. Robert Trundle, profesor de filozofie la Universitatea Nordică din Kentucky (SUA), a declarat în anul 2004 ziarului „Cincinnati Post” că a fost marginalizat ca urmare a viziunii sale cu privire la extratereştri. El a scris o carte intitulată “Extratereştrii sunt aici? Nu, din punct de vedere politic, dar da din punct de vedere ştiinţific şi tehnologic.” După această carte el a declarat: „Extratereştrii există din punct de vedere politic? Nu, pentru că guvernului îi este frică de şocul cultural şi de panica publică. Dacă guvernul ar confirma existenţa extratereştrilor, ar recunoaşte de fapt că el nu e în stare să ne protejeze de ei. Din punct de vedere ştiinţific, pot argumenta că mii de martori care i-au văzut pe extratereştri nu pot fi pur şi simplu ignoraţi”.

4) Şeful Institutului de Cercetare Spaţială din cadrul Academiei Bulgare de Ştiinţe

Latchezar Filipov, şeful Institutului bulgar de Cercetare Spaţială, a declarat în 2009 ziarului „Toronto Star” următoarele: „Am trimis extratereştrilor 30 de întrebări privind problemele globale (…) şi acum avem unele răspunsuri.” El nu a putut răspunde cum s-au trimis aceste întrebări, dar el a afirmat că răspunsurile au venit ca nişte pictograme în „cercurile din lanurile de cereale”. Iată, de exemplu, ce răspuns a primit Filipov cu privire la eşecul programului de căutare a vieţii extraterestre SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence): oamenii de ştiinţă n-au reuşit să obţină rezultate concludente din cauza „câmpurilor magnetice”. Filipov a mai spus, conform ziarului „Telegraph”“Extratereştrii ne înconjoară şi ne supraveghează tot timpul.”

Filipov a lucrat în misiunea spaţială MIR şi a deţinut diverse poziţii înalte în domeniul astrofizicii.

 


Lasă un comentariu