Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Poliţiştii din Argentina au fotografiat pe 13 septembrie 2017 o presupusă fiinţă extraterestră în mijlocul unui parc

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliția Corrientes din Argentina a fotografiat pe 13 septembrie 2017 o presupusă ființă extraterestră. Mass-media din Argentina a publicat această știre; evenimentul a avut loc într-o zonă numită „Parcul Mitre”.

Ofițerii de poliție de la Comisariatul nr. 4 a fost anunţat de un grup de tineri despre comportamentul ciudat al unui individ care se plimba prin zonă. Când polițiştii au sosit în parc și au încercat să contacteze acea persoană bizară, şi-au dat seama că „individul” nu era altceva decât o ființă ciudată, care avea înfăţişarea unui extraterestru; în momentul acela „extraterestrul” a fost fotografiat de unul din poliţişti cu o cameră a unui telefon mobil.

Când poliția a încercat să se apropie de presupusa ființă extraterestră, aceasta a sărit în apele râului Parana și s-a pierdut din vedere.

Adevărul este că nu e prima dată când s-au capturat în imagini ființe de origine extraterestră în Argentina. Țara pare a fi o „zonă fierbinte” pentru întâlnirea și contactul cu ființele extraterestre.

Ştirea a apărut în limba spaniolă pe site-ul argentinian diarioprimeralinea.com.ar.

Ştirea originală în limba spaniolă arată astfel:

„Pagina de Facebook al Radio LT7AM 900 a publicat o ştire despre un eveniment care a avut loc marți seara în Parcul Mitre al capitalei Corrientes. Acolo, lângă navele abandonate, personalul celei de-a patra secții de poliție a fost avertizat de un grup de tineri despre „o persoană ciudată”, care avea un comportament bizar în zonă. Când au ajuns acolo, ofițerii de poliție au reușit să vizualizeze subiectul și, când au dorit să-l identifice, ai au observat de fapt o ființă ciudată care a reușit să fie fotografiată de camera unui telefon mobil, dar mai târziu ea s-a aruncat în apă.

Fotografia atașată pe rețeaua socială a radioului este aceasta, dar încă nu știm dacă este adevărată sau falsă; ceea ce se observă este faptul că ființa a fost surprinsă perfect în mijlocul nopții întunecate”.

A făcut cineva o farsă? Sau ce-a fost?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu