Un congresman american crede că OZN-urile ar putea fi maşinării ale unei civilizaţii umane ascunse în interiorul Pământului


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

De circa un secol, enigma OZN-urilor a captivat mințile oamenilor din întreaga lume, stârnind curiozitate, dezbateri și nenumărate investigații asupra fenomenului. Un congresman american, Mike Gallagher, a postulat diverse teorii cu privire la posibila origine a OZN-urilor, el apărând în emisiunea lui Pat McAfee pe 27 iunie 2023. Fostul militar american, acum ajuns congresman, a sugerat că obiectele zburătoare neidentificate (OZN-uri) ar putea reprezenta o „civilizație antică enigmatică” care a rămas ascunsă în interiorul Pământului, dar care mai iese la suprafață din când în când.

„Aceasta ar trebui să fie o oportunitate pentru guvern de a fi transparent”, a spus el. „Dacă avem informații care nu confirmă ipoteza extraterestră, sau toate celelalte, cel puțin arată că guvernul face ceva competent și este orientat spre declasificarea informațiilor către public”.

Gallagher a făcut această declarație ca răspuns la interviul lui David Grusch cu Ross Coutlhart. Dl Grusch, despre a depus mărturie în fața Congresului SUA în anul 2023, a susținut că guvernul american are dovezi privind existenţa vieţii extraterestre și că există nave spațiale ce aparţin de altă specie. El menționează că există un număr semnificativ din aceste nave spațiale, dintre care unele au aterizat, în timp ce altele s-au prăbușit. Citiţi mai multe în acest articol: Un fost oficial al Pentagonului și un cercetător de prestigiu sugerează că ființe de dimensiuni superioare trec în lumea noastră.

Grusch a făcut o afirmație senzațională declarând că în 1945, guvernul SUA a interceptat o navă misterioasă care a fost inițial recuperată de forțele lui Mussolini în Italia în 1933. Ca dovadă a acestui eveniment extraordinar, Grusch a prezentat o notă scrisă de mână, care conținea mici desene în partea de jos (citiţi mai multe în acest articol: Operaţiune ultrasecretă a dictatorului Italiei? În 1933, o navă spaţială extraterestră de 10 metri, sub formă de clopot, s-a prăbuşit în Italia şi apoi a fost examinată de guvern – susţin doi cercetători).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO