Robert Allan Monroe, creatorul „Institutului Monroe” şi colaborator al CIA-ului, a lucrat peste 35 de ani pentru a dezvălui lumii creaturile ascunse din dimensiunea a patra, care se hrănesc cu energia umană


Robert Allan Monroe (1915-1995) a fost un director de radio din Indiana (SUA), cunoscut pentru cercetările sale asupra conștiinței modificate, el fondând Institutul Monroe. Cartea sa din 1971, „Călătorii în afara corpului”, a popularizat termenul de „experiență din afara corpului”.

În 1958, Monroe a suferit o serie de evenimente bizare, care l-au determinat să ceară sfatul medicului, dar medicii l-au găsit sănătos. El a decis să-și dedice viața studierii stărilor modificate de conștiință, dezvoltând în cele din urmă Sincronizarea emisferică (Hemi-Sync), o tehnologie care folosește bătăi binaurale pentru a armoniza emisferele creierului. Guvernul SUA s-a interesat de munca lui Monroe și l-a invitat să se alăture unui proiect clasificat numit „Procesul Gateway”, care vizează utilizarea tehnicilor sale pentru vizualizarea de la distanță. Potrivit fișierelor declasificate, acest program urmărea să modifice conștiința, permițând participanților să acceseze cunoștințele intuitive și alte dimensiuni (vedeţi fişierul de pe site-ul CIA).

În timpul acestor experimente, participanții au stat în întuneric purtând căști și au raportat că au întâlnit entități interdimensionale. Potrivit lui Robert, subiecții întâlneau adesea entități interdimensionale. Cel mai frecvent, martorii au raportat prezenţa unor „umanoizi reptilieni” sau „aligatori”, datorită trăsăturilor lor de crocodili. În mod curios, Monroe era deja destul de familiarizat cu aceste creaturi ciudate. Timp de peste 35 de ani, el a adunat informații despre aceste ființe uimitoare.

Iată ce a descoperit el: Timp de milenii, umanitatea a fost controlată și înrobită de creaturi nefaste cunoscute sub numele de reptilieni, care operează în a patra dimensiune, invizibile pentru majoritatea oamenilor, dar vizibile pentru cei care pot percepe dincolo de spectrul nostru limitat de lumină. Aceste entități parazite se folosesc de forța noastră spirituală de viață, numită „loosh” de către Monroe, și se bazează pe energia vibrațională negativă și scăzută pentru supraviețuirea lor. Privind Pământul ca pe o fermă vastă, ei recoltează emoții umane precum frica, ura, anxietatea, furia și depresia. Cu o inteligență egală sau depășind-o pe cea a oamenilor, această rasă se consideră superioară și conducătoarea omenirii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO