„Proiectele negre” ale agenţiei spaţiale NASA: se fac deja călătorii cosmice secrete prin „găuri de vierme”?


Există cercetători care spun că SUA are un „black buget”, adică „buget negru”, care nu este aprobat de Congres și pe care nici măcar președintele nu îl cunoaște și cu atât mai puțin îl controlează. Se mai crede că în fiecare an aceste „Black Projects” („Proiecte negre”) ar înghiţi aproape 1,25 trilioane dolari, adică aproape 25% din PIB al Statelor Unite, ceea ce mie îmi vine greu a crede…

NASA (Agenţia Spaţială Americană) ar avea şi ea, la rândul ei, două bugete şi, astfel, două programe: cel oficial, care este într-o anumită măsură prezentat public și cel neoficial, al programelor strict secrete (black projects) care au niveluri de dezvoltare și avans tehnologic care depășesc imaginația omului obișnuit.

Există mărturii bine documentate care susțin faptul că rezultatele atinse de „proiectele negre” ale lui NASA au fost cu totul remarcabile, unul dintre acestea fiind acela că prima aterizare pe planeta Marte a unei nave pământene cu echipaj la bord, aparținând NASA, a fost deja realizată pe 22 mai 1962. Conform acestor mărturii, se pare că la scurt timp după acest eveniment extraordinar a început rapid chiar construirea de baze pe planeta Marte.

În anul 1977, o televiziune engleză, în cadrul unui serial numit „Science Report”, a prezentat un documentar, în care exista un scurt fragment în care este redată o filmare care pare a fi chiar acea primă aterizare pe Marte din anul 1962. Imediat după difuzare, conducerea postului respectiv de televiziune a fost somată de către mai mulți oficiali că dacă va mai difuza vreodată acel documentar, le va fi retrasă licența. Ca urmare a presiunilor la care au fost supuși, reprezentanții respectivului canal de televiziune au afirmat ulterior public că tot ceea ce a fost prezentat în cadrul acelui documentar nu a fost altceva decât… o farsă. Vă daţi seama la ce presiuni a fost supusă televiziunea?

Henry Deacon, fost angajat al NASA, a afirmat că nivelul tehnologic la care se lucrează în acele „Black Projects” se află dincolo de imaginația multora, Astfel, tehnologia folosită pentru deplasările pe distanțe foarte lungi ale lui NASA implică folosirea anumitor portaluri energetice, cunoscute și sub numele de „găuri de vierme”, care reprezintă o conexiune extrem de rapidă între două puncte îndepărtate din spațiul cosmic. Deacon dezvăluie faptul că au fost create astfel de tuneluri de legătură între Pământ și Marte, care pot realiza foarte rapid legătura dintre cele două planete, indiferent unde s-ar afla acestea pe orbitele lor.

Aceste informații sunt confirmate și de către Ben Rich, fost director al Echipei de Cercetări Avansate din cadrul companiei militare americane Lockheed Martin. Acesta declara în 1995 că „Noi deja deţinem mijloacele pentru a călători printre stele, dar aceste tehnologii sunt închise publicului (…) Ştiu că deţinem tehnologia pentru a-i aduce pe extratereştri acasă”.

 


Lasă un comentariu