Bill Gates ameninţă omenirea cu o altă pandemie, cu un nou virus!


Vorbind vineri la Conferința anuală de securitate de la Munchen din Germania, miliardarul globalist Bill Gates a avertizat lumea că urmează o nouă pandemie. Hadley Gamble de la CNBC l-a întrebat pe Gates: „Cât de încrezător sunteţi că ne vom descurca mai bine cu următoarea pandemie globală?” Bill Gates a răspuns: „Ei bine, au fost mulți oameni după epidemia de ebola care au vorbit despre ceea ce trebuia făcut, iar în această pandemie, țările care au fost expuse la SARS-CoV-1 s-au numărat printre cele ce au luat măsuri excepţionale”.

În continuare, Gates a lăudat represiunea autoritară a Australiei împotriva cetăţenilor săi, ca un exemplu de urmat de alte națiuni. „Așadar, Australia este un exemplu excepțional. A reuşit să pună diagnostice, au executat politici de carantină și au o rată a mortalității într-o ligă diferită de cea a celorlalte țări bogate”. În ceea ce privește măsurile drastice și inumane ale Australiei pentru combaterea Covid, Gates a remarcat: „Toată lumea avea capacitatea de a face asta. Au mai puține aparate PCR decât alte țări bogate, au mai mulți călători care vin din China decât alte țări.”

Co-fondatorul Microsoft avertizează omenirea despre următoarea pandemie: „Vom avea o altă pandemie. Data viitoare va fi un agent patogen diferit”, a spus Gates prezentatorului CNBC. Însă, costurile de a fi pregătiţi pentru următoarea pandemie nu sunt foarte mari, faţă de costurile schimbărilor climatice. Potrivit lui Gates „capacitatea de supraveghere globală ar costa un miliard de dolari pe an”.

Întrebat dacă este sau nu posibil să se prevină următoarea pandemie, Gates s-a concentrat din nou pe Australia, spunând că dacă fiecare națiune ar face ceea ce a făcut această ţară, atunci nu ar mai fi existat pandemia. Practic, cu excepția cazului în care fiecare națiune de pe planetă devine un iad totalitar precum Australia, vom avea cu siguranță o altă pandemie globală, aşa ne spune Bill Gates. Aşadar, prin deducţie logică, pentru a nu mai avea pandemie, trebuie să suportăm regimuri totalitare!

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): cnbc.com


Lasă un comentariu