Site de secrete, stiinta si metafizica

O posibilă staţie orbitală uriaşă, ascunsă în spatele Lunii, a fost surprinsă într-un film YouTube. Dacă e reală, cine a construit-o?

38

Un videoclip uluitor, care prezintă un obiect circular imens zburător în spatele Lunii, a devenit viral pe Internet. Filmul postat pe YouTube a fost realizat recent, în timpul zilei, şi a avut ca locaţie orașul american Indianapolis, Indiana (SUA); el prezintă, aşa cum am spus mai sus, un obiect circular imens ascuns în spatele Lunii.

Mulți ufologi, conspiraţionişti și utilizatori obişnuiţi de Internet au ajuns la concluzia că acest obiect zburător neidentificat pare a fi un fel de stație orbitală futuristă.

Aceste imagini neobișnuite au fost făcute de un localnic care îşi testa camera cu un obiectiv puternic. Bărbatul a îndreptat camera spre satelitul natural al Pământului și, din întâmplare, a observat o anomalie lângă Lună. Martorul uimit a așteptat ca obiectul să dispară în spatele Lunii, după care s-a grăbit să posteze videoclipul pe Internet.

Oamenii se întreabă pe bună dreptate: ce este și de unde provine? Oare unul din guvernele lumii, în mare secret, a creat un dispozitiv spațial avansat, ascuns în spatele Lunii, proiectat pentru a sta pe termen lung pe orbita lunară? Sau este o “stație orbitală” construită nu de oameni, ci de reprezentanți ai unei civilizații extraterestre? Ori, totul a fost trucat, aşa cum au sugerat unii utilizatori?

Vizionați videoclipul încărcat pe YouTube; el poate fi vizionat AICI.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie