O posibilă staţie orbitală uriaşă, ascunsă în spatele Lunii, a fost surprinsă într-un film YouTube. Dacă e reală, cine a construit-o?


Un videoclip uluitor, care prezintă un obiect circular imens zburător în spatele Lunii, a devenit viral pe Internet. Filmul postat pe YouTube a fost realizat recent, în timpul zilei, şi a avut ca locaţie orașul american Indianapolis, Indiana (SUA); el prezintă, aşa cum am spus mai sus, un obiect circular imens ascuns în spatele Lunii.

Mulți ufologi, conspiraţionişti și utilizatori obişnuiţi de Internet au ajuns la concluzia că acest obiect zburător neidentificat pare a fi un fel de stație orbitală futuristă.

Aceste imagini neobișnuite au fost făcute de un localnic care îşi testa camera cu un obiectiv puternic. Bărbatul a îndreptat camera spre satelitul natural al Pământului și, din întâmplare, a observat o anomalie lângă Lună. Martorul uimit a așteptat ca obiectul să dispară în spatele Lunii, după care s-a grăbit să posteze videoclipul pe Internet.

Oamenii se întreabă pe bună dreptate: ce este și de unde provine? Oare unul din guvernele lumii, în mare secret, a creat un dispozitiv spațial avansat, ascuns în spatele Lunii, proiectat pentru a sta pe termen lung pe orbita lunară? Sau este o „stație orbitală” construită nu de oameni, ci de reprezentanți ai unei civilizații extraterestre? Ori, totul a fost trucat, aşa cum au sugerat unii utilizatori?

Vizionați videoclipul încărcat pe YouTube; el poate fi vizionat AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock