Dumnezeul din Vechiul Testament sau Iehova a fost un „extraterestru avansat” de pe Sirius, care a venit pe Terra pentru a salva omenirea? Aşa susţine o teorie şocantă…


Conform unei cărţi şocante, putem găsi următoarea afirmaţie despre Dumnezeul din Vechiul Testament – Iehova, pe care autorul cărţii îl consideră a fi un extraterestru de pe Sirius. Citez câteva mici fragmente din această carte:

– Zeul principal al Vechiului Testament al Bibliei creștine, Iehova, ar fi fost un siriusian de densitatea a 7-a, care a căzut în vibrație după ce a venit pe Pământ. Intenția lui inițială a fost să fie salvatorul omenirii. A observat cum oamenii se zbat și nu fac prea mult progres spiritual, și astfel s-a oferit voluntar să vină și să îi ajute. Dar, deşi bine intenţionat, de îndată ce Iehova a ajuns pe Pământ, vibrația lui a început să scadă, iar ego-ul a început să preia controlul.

– „Extraterestrul” Iehova s-a gândit că sufletelor de pe Pământ le lipsea disciplina și încrederea într-o putere superioară și, astfel, Iehova le-a oferit oamenilor Cele 10 Porunci. Dar, Iehova însuși a încălcat poruncile atunci când izbucnit de furie și le-a poruncit sufletelor lui preferate de pe Pământ să poarte un război asupra altora de care nu îi plăcea.

– Moise s-a rupt de Iehova, iar Iehova s-a supărat pe Moise, precum și pe ceilalți iudei. De aici provine parțial ideea unui Dumnezeu supărat și gelos.

– Vechiul Testament al Bibliei este una din cele mai sângeroase și mai violente cărți scrise vreodată. De ce? Cum e posibil ca un Dumnezeu blând, drept și iubitor să poruncească armatelor să taie burțile femeilor însărcinate, sau să-i ucidă pe toți copiii de s*x masculin ai dușmanilor lui?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO