Un satelit NASA a descoperit dovezi ale existenţei Atlantidei sub gheţurile Antarcticii? O ipoteză extraordinară


Potrivit cercetătorului Charles Hapgood, a cărei carte din 1958 „Earth’s Shifting Crust” conţine o prefață a lui Albert Einstein, cu aproximativ 12.000 de ani în urmă, scoarța terestră s-a mutat, înlocuind continentul care a devenit Antarctica dintr-o locație mai la nord decât este astăzi. Acest continent mai temperat ar fi găzduit o civilizație avansată, despre care se spune că era locuit de „preadamiți” cu cranii alungite, care au ajuns pe un continent pe care îl numim acum Antarctica cu aproximativ 55.000 de ani în urmă. Dar schimbarea bruscă la locația sa glaciară actuală i-a condamnat pe locuitorii civilizației – „preadamiții” sau atlanții – iar orașul lor magnific a fost îngropat sub straturi de gheață.

Platon a descris Atlantida astfel: „Mai întâi se spune că solul era sus deasupra mării. Peste tot în jurul orașului domnea câmpie… suprafața lui era netedă și stabilă. Toată această parte a insulei era situată la sud și protejată împotriva vântului de nord. Munții care o înconjura îi depășea ca număr, mărime și frumusețe, pe toți cei pe care îi vedem astăzi. Avea o lungime de 3.000 de stadii (471 km), iar din centru spre mare, peste 2.000 (315 km)”.

Din 2003, NASA a folosit un satelit, ICESat, pentru observarea gheții polare și cu setul de date Operation IceBridge BEDMAP2, obținut cu lasere și radare de penetrare a gheții, putem observa topografia substratului de rocă a Antarcticii.

După cum știm, meridianul Greenwich, longitudinea este primul meridian al lumii. Acum, dacă oglindim efectul meridianului Greenwich, atunci acesta indică locația capitalei Atlantidei, exact în același mod ca mesajul scris cu pietre pe Marea Piramidă din Egipt.

Această zonă, formată din insule apropiate de nivelul mării, este locul capitalei Atlantidei, Poseidopolis. Acum, dacă ne uităm la locația intrării secrete, descoperită de naziști, și comparăm longitudinea intrării cu longitudinea meridianului Greenwich, veți vedea că este paralelă.

Dacă cercetătorii au dreptate cu analiza lor asupra locației capitalei Atlantidei și conectăm punctele, ajungem la o concluzie uimitoare că toate poveștile despre acele ruine antice care au fost găsite în Antarctica ar putea fi într-adevăr adevărate.

Vedeţi acest videoclip YouTube pentru mai multe informații despre orașul pierdut al Atlantidei (din care m-am inspirat în alcătuirea acestui articol): Atlantis Found thanks to the Great Pyramid. Despre ipoteza că Antarctica este veache Atlantidă, vedeţi articolul din mai 2015: Piramidele misterioase din Antarctica: dovezi ale existenţei unei civilizaţii avansate pe „continentul gheţurilor”! De ce să nu credem că Antarctica = vechea Atlantidă?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock