Piramidele misterioase din Antarctica: dovezi ale existenţei unei civilizaţii avansate pe „continentul gheţurilor”! De ce să nu credem că Antarctica = vechea Atlantidă?


piramide AntarcticaExistă într-adevăr piramide în Antarctica? A trecut ceva timp de la descoperirea unor „piramide” în Antarctica. Stirile despre aceste structuri misterioase au provocat un interes major în rândul cercetătorilor și ufologilor, nenumărate teorii propunând diferite explicații despre ce ar putea fi aceste „structuri”. Teoriile propuse variază de la construcţii extraterestre, la baze militare secrete ale civilizaţiilor antice cu tehnologie avansată sau simple formaţiuni naturale şi nimic altceva. Regretabil este însă faptul că aceste informații nu au fost încă să fie confirmate sau respinse în mod oficial.

Au circulat pe Internet câteva imagini ale unor structuri piramidale aflate în mediul îngheţat din Antarctica, unele imagini fiind obținute prin „Integrated Ocean Drilling Program”, un proiect internațional de explorare subacvatică.

Descoperirea acestor piramide a provocat speculații cu privire la ceea ce a fost Antarctica în trecutul îndepărtat, unii sugerând că acest teritoriu al gheţurilor nu a fost întotdeauna la fel de rece cum este astăzi. Cercetările științifice par a dovedi această teorie. În 2009, un om de ştiinţă, după ce a extras mai multe mostre, a descoperit urme ale unor particule de polen în Antarctica, ceea ce sugerează faptul că ecosistemul din Antarctica a fost foarte diferit în trecut. El a tras concluzia că în timpul verii, temperaturile din Antarctica atingeau şi valoarea de 20 de grade Celsius la un moment dat.

În 2012, o altă echipă de cercetători a identificat 32 de specii de bacterii și microbi vechi de 2.800 de ani în apa îngheţată din lacul Vida din Antarctica de Est.

piramide Antarctica 1

Dacă într-adevăr acestea sunt probe suficiente pentru a demonstra că Antarctica nu a fost întotdeauna un continent de gheaţă, atunci se pune următoarea problemă: este posibil ca Antarctica să fi fost destul de ospitalieră în trecut, pentru a face posibilă existenţa unei civilizații antice apuse, care a trăit acolo? Și dacă a existat o asemenea cultură antică, s-ar găsi dovezi fizice (urme, artefacte) privind existenţa ei acolo? Ei bine, aceste piramide din Antarctica ar reprezenta aceste dovezi. Dacă cercetătorii ar reuşi să dovedească că piramidele din Antarctica sunt structuri create de om, atunci descoperirea ar putea provoca revizuirea majoră a istoriei omenirii. Dar, din păcate, există o rezistenţă a oamenilor de ştiinţă actuali de a demonta teoria actuală de evoluţie istorică şi socială a omenirii…

piramide Antarctica 2

Într-un articol pe care l-am publicat recent (Enigmatica hartă a lui Piri Reis, veche de 500 de ani, arată că Atlantida din vechime este continentul Antarcticii de astăzi!) arătam că străvechiul continent al Atlantidei se găseşte sub ochii noştri şi nu este altcineva decât Antarctica, care a ajuns acum sub gheaţă. Acest lucru este arătat de harta lui Piri Reis de acum 500 de ani, care a cartografiat exact limitele continentului Antarcticii, înainte ca acesta să fi fost descoperit. Chiar pe harta lui Piri Reis se află desenate mai multe animale, ceea ce demonstrează fără tăgadă că acest continent a fost locuit odată.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO