Mare mister! Omul-molie, o creatură înspăimântătoare cu ochii roşii, este văzut înaintea unor dezastre! Vrea el să ne ofere vreun avertisment?


MothmanEra o noapte întunecată pe 12 noiembrie 1966, când cinci bărbați, care săpau un mormânt la un cimitir lângă Clendenin (Virginia de Vest, SUA) au susținut că au văzut o figură de om care zbura din copaci peste capetele lor. Aceştia au declarat că creatura părea a fi asemenea unui liliac din iad.

La scurt timp după aceea, pe 15 noiembrie 1966, două cupluri tinere din Point Pleasant (tot din Virginia de Vest), Roger și Linda Scarberry, și Steve și Maria Mallette, au declarat poliției că au văzut o creatură mare, cu ochi strălucitori şi roşii, atunci când farurile maşinii au luminat-o. De asemenea, ei au descris această creatură ca „un om zburător cu aripi de 3 metri lăţime”.

De-a lungul următoarelor zile, numai puțin de alte 20 de persoane au raportat că au văzut acest om-liliac (om-molie). Ultima observare a creaturii a fost pe 15 decembrie 1966. Mulți dintre cei care zărit creatura au raportat că imediat după aceea au avut probleme cu vederea, o roşeaţă pe piele, dar şi o umflare a trupului. Mary Mallette, unul dintre primii martori ai creaturii a avut un zgomot metalic şi puternic, urechea ei începând să sângereze, ceea ce înseamnă că presiunea aerului s-a schimbat brusc. Alții au raportat pierderea noţiunii timpului!

La 15 decembrie 1967, podul Silver, care era în apropierea apariţiilor omului-molie, s-a prăbușit, atunci când traficul rutier se afla în ore de vârf. 37 de vehicule s-au prăbușit de pe pod în râul Ohio. Dezastrul tragic a dus la moartea a 46 de persoane. Două dintre victime nu au fost găsite.

Mulți oameni din cred că apariţia omului-molie („Mothman” în limba engleză) este un indicator pentru un dezastru iminent. Au existat, de exemplu, rapoarte că acesta a fost văzut înainte de accidentul nuclear de la Cernobîl, Ucraina, din 1986. Aşa că atenţie… dacă această creatură va fi văzută într-un anumit loc, fugiţi de acolo cât mai repede!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock