Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Legenda rock, Led Zeppelin, a fost o formaţie satanistă? Se pare că chitaristul grupului, Jimmy Page, îl venera pe cel mai malefic om de pe planetă, satanistul Aleister Crowley!

  •  
  •  
  •  
  •  

ledzeppelin-fallenangelLed Zeppelin este o formaţie rock celebră, dar, poate că mai puţin cunoscut e faptul că ea este şi o formaţie satanistă până în măduva ei. De exemplu, într-una din melodii, „Houses of the Holy”, Robert Plant, liderul formaţiei, vorbeşte despre fiica Satanei; pe coperta albumului melodiei se pot observa mai multe femei dezbrăcate care se târăsc spre un templu.

De fapt, Led Zeppelin l-a venerat şi l-a promovat pe cel mai malefic om de pe planetă (aşa cum se auto-intitula) satanistul Aleister Crowley. Acesta s-a declarat a fi slujitorul Satanei, iar ceea ce a realizat în viaţa sa întrece orice imaginaţie: s-a drogat, a chemat demonii în diverse ceremonii, a participat la nenumărate orgii, a consumat excremente de femei în timpul ritualurilor satanice, a sacrificat copii în timpul acestor ritualuri şi multe altele.

Băieţii de la Led Zeppelin au introdus simbolurile oculte lui Aleister Crowley şi motto-ul acestuia – „Fă ceea ce vrei” – pe unele din albumele lor. În anul 1971, chitaristul formaţiei, Jimmy Page, a cumpărat casa lui Crowley, Boleskine House, de pa marginea lacului Loch Ness, acolo unde Crowley practica ritualurile sale de magie neagră, inclusiv sacrificii umane. De fapt, chitaristul Jimmy Page a imitat ritualurile satanice ale lui Crowley în timpul concertelor susţinute. În melodia celebra „Stairway to Heaven” se face referire la „May Queen”, care este numele unui poem satanic al lui Crowley.

Jimmy Page şi compania, urmând învăţăturile lui Crowley, au plasat indeologia acestuia în cântece cunoscute ca “Ramble On”, “Black Dog”, “The Battle of Evermore”, “No Quarter”, “The Song Remains the Same”, “Kashmir”, “In The Light”, “Achilles Last Stand” sau “Nobody’s Fault But Mine”, doar pentru a numi câteva. Led Zeppelin a mers chiar mai departe, spunându-le fanilor săi să-şi vândă sufletul diavolului în filmul lor de concert, “The Song Remains the Same”.

Se ştie că Crowley spunea că toate învăţurile sale i-au fost date de o entitate invizibilă şi demonică, pe nume Oto, Crowley scriind automat la dictarea entităţii. Interesant e faptul că la compunerea melodiei „Stairway to Heaven”, Robert Plant a recunoscut că versurile la această melodie i-au venit la fel, în mod automat, de parcă i-ar fi fost dictate de o altă fiinţă. Iar în această melodie, aşa cum am precizat mai sus, apare „May Queen”, numele unui poet satanic al lui Crowley, care i-a fost dictat tot de o entitate.

Revenind la simbolul formaţiei Led Zeppelin, acesta era reprezentat de 3 hemisfere lungi interpatrunse, deasupra cărora era aşezat un cerc, aşa cum puteţi observa mai jos. Dar, acestea sunt reprezentarea a 3 cifre de 6 interpatrunse, adică a lui 666, numărul Fiarei din Biblie!

666 zeppelin


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu