NASA a fotografiat lângă Soare o presupusă navă spaţială extraterestră care trage o rază laser în spaţiul cosmic?


Satelitul NASA pentru observarea Soarelui (SOHO) deţine un instrument special pentru fotografierea astrului nostru ceresc – LASCO (Large Angle and Spectrometric Coronagraph). Pe 12 octombrie 2020, conform canalului de YouTube „Behind the Scenes”, LASCO ar fi transmis imagini ale unei presupuse nave extraterestre aflate lângă Soare. O zi mai târziu, o altă presupusă navă spaţială extraterestră (sau o fi aceeaşi navă!?) a fost surprinsă, dar de data aceasta ea se afla mult mai departe de Soare.

Conform videoclipului de mai sus menţionat, nava extraterestră pare să tragă o uriaşă rază laser în spaţiul cosmic (vedeţi de la minutul 1:50).

În videoclip se mai spun următoarele: „Se știe că particule de înaltă energie lovesc camera tot timpul și uneori se dovedește că un OZN nu este altceva decât o reflexie a camerei, dar în ultimii ani s-au adunat suficiente dovezi pentru a ști că multe obiecte din apropierea Soarelui nu sunt întotdeauna reflexii sau particule de înalte energie, ci nave spațiale imense, aflate sub sub un control inteligent”.

Vizionaţi videoclipul YouTube AICI.


Lasă un comentariu