„Pământul nostru este locuit în interior şi Luna este o gigantică bază spirituală” – două din dezvăluirile regretatului parapsiholog Ion Ţugui


Scriitorul şi parapsihologul Ion Ţugui a prezentat prin anii ’90 care era viziunea sa, primită prin canal de medium, referitor la „adevărata” natură a Pământului şi Lunii. Iată ce ne spunea el:

* Terra nu arată, în interior, așa cum o descriu atlasele geografice. Planeta noastră nu este „goală” înăuntru și este populată în acel spațiu de urmașii romanilor refugiați acolo. Dacă s-ar fi acceptat și s-ar fi cunoscut mai întîi adevărul, atunci oamenii de la suprafață ar fi încercat îndelungi explorări în lumea interioară a planetei. Astfel, multe adevăruri ar fi fost cunoscute și omenirea ar fi putut evita multe greșeli, multe păcate şi maleficități ale saharienilor.

(Conform lui Ion Ţugui, saharienii erau extratereştri malefici veniţi din altă parte a galaxiei noastre în sistemul nostru solar. Citiţi mai multe în acest articol: Din informaţii mediumnice, scriitorul Ion Ţugui ne prezintă istoria extratereştrilor saharieni, conduşi de Satana, care au declanşat „războiul stelelor” în sistemul nostru solar. Tot conform regretatului parapsiholog român, ramanii erau descendenții direcți ai ancestralilor kamoreeni. După o anumită perioadă de conflicte cu saharienii, ramanii (Poporul Luminii) au preferat să se facă nevăzuți. O parte din ei s-a refugiat pe partea interioară a Pământului, iar o altă parte s-a întors în spațiul cosmic.)

* Din punct de vedere geografic, Polul Nord și Polul Sud nu există. Este vorba, însă, de două uriașe deschizături circulare ce duc spre interiorul planetei noastre. Iluzia existenței celor doi poli geografici a fost menținută până în prezent datorită blocajelor mentale puse în acțiune de saharieni.

* Se spune că Luna este un satelit natural al Terrei. în sistemul informațional al Confederației Galactice, Luna poartă numele Syi, iar acest corp ceresc este de fapt o gigantică bază spirituală. Este un vehicul cosmic adus în apropierea planetei noastre exact cu 12.000 de ani în urmă, imediat după ultima catastrofă atlantă. De ce a arătat tot timpul, Luna, aceeași parte, pământenilor? Deoarece cealaltă parte, nevăzută, constituie o structură specifică unei baze spațiale – stație cosmică. Respectiv, domuri și multe alte elemente specifice unui exterior de bază spațială.


Lasă un comentariu