Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O ipoteză halucinantă: Luna a fost adusă de extratereştri, dintr-un sistem solar îndepărtat lângă Pământ, în urmă cu 11.000 de ani! Ruşii şi americanii şi-au făcut cruce ce-au găsit iniţial pe Lună…

 • 284
 •  
 •  
 •  
  284
  Shares

luna-extraterestriAm spus de mai multe ori pe acest site că Luna pare a fi un corp artificial şi nu este doar un satelit natural. Revedeţi, de exemplu, articolul meu din septembrie 2016: Dovezi care arată că Luna este un observator extraterestru, construit pentru a-i supraveghea pe oameni! Sau poate că Luna a fost ridicată de către o străveche civilizaţie necunoscută de pe Terra…

În rândul conspiraţioniştilor există o teorie foarte interesantă cu privire la originea adevărată a Lunii. Iată punctele esenţiale ale acestei teorii:

* Vârsta Lunii este de 6,2 miliarde de ani; ea este goală la interior.

* Luna îşi are originea într-o constelație din Ursa Minor, provenind dintr-un sistem solar numit Chowta. Acest sistem solar are 21 de planete, iar Luna noastră provine de pe planeta 17, fiind unul dintre cei 4 sateliţi care se roteau în jurul planetei respective.

* Cum a ajuns Luna în apropierea Pământului? Ea a fost pusă intenționat în coada unui asteroid, care a ajuns în raza sistemului nostru solar, iar acest lucru a fost în urmă cu peste 11.000 de ani.

* Luna a fost mult timp un avanpost pentru extratereştrii proveniţi de pe Orion.

* Multe dintre cratere, care au fost descoperite pe Lună, au fost create în mod artificial. Craterele au fost folosite ca hangare pentru navele spațiale. Unele cratere sunt atât de mari încât au fost capabile să adăpostească până la 200 de nave spaţiale la un moment dat.

* Bazele de la suprafaţa Lunii constau în 9 oraşe-domuri, care au fost construite tot de către extratereştri. Rămăşiţele acestor domuri au fost descoperite de către NASA, dar şi de către ruşi. Dar, adevăratul complex militar de pe Lună se află sub scoarţa selenară. Intrările către ele se află la ambii poli, în Muntii Taurus si în craterul Jules Verne.

* „Guvernul negru” (cel care lucrează pe ascuns) al SUA, dar şi cel al Rusiei, au creat mai multe deschideri și, în prezent, îşi extinde complexele subselenare. Expansiunea este necesară pentru operațiunile de pe agendele științifice și militare pentru noua ordine mondială.

* Multe dintre structurile originale pe suprafața Lunii au fost distruse în timpul războaielor duse de diferite specii extraterestre.

* La sosirea pe suprafața Lunii, astronautii NASA au găsit instalații sub scoarţa Lunii, rămășițe și schelete de reptilieni, dar și de ființe umane.

* În prezent, pe Lună se află în bazele secrete circa 35.000 de oameni.

Informaţii şocante, nu?


 • 284
 •  
 •  
 •  
  284
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal