Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Planeta Nibiru, care a fost iniţial cenzurată pe Google Sky, este acum vizibilă sub forma unui „disc înaripat”?

  •  
  •  
  •  
  •  

Nibiru 3Textul de faţă nu-mi aparţine, ci este o traducere după un articol apărut pe site-ul intellihub.com.

De ani de zile s-a speculat de către teoreticienii conspirației și de către unii astronomi că Google Sky cenzurează vederea a ceea ce este cunoscut sub numele de Planeta X sau Nibiru. Acum, în mod șocant, o porţiune masivă din Sky Google, care a fost cenzurată anterior (printr-o suprafaţă neagră) a fost făcută vizibilă de Google. Prima imagine de la sfârşitul articolului arată porţiunea cenzurată de Google ani de zile, iar cea de-a doua prezintă porţiunea care nu mai este acum cenzurată.

De ce a restricţionat Google accesul la sistemul planetar, despre care a scris şi regretatul scriitor Zecharia Sitchin, ce ne-a vorbit despre faimoasa planetă Nibiru? Tocmai pentru a nu vedea această „planetă înaripată”, aşa cum apare ea în mai multe mitologii ale lumii?

În ultima imagine de la finalul articolului, din 2015, puteți vedea în mod clar „discul înaripat”, așa cum este descris de către Sitchin și alţii. E aproape straniu. Sistemul este în prezent situat la următoarea adresă de pe Google Sky: 5h 42m 21.0s 22 ° 36’45,7 „. Deși nu putem spune cu siguranţă că aceasta este Nibiru, se potriveşte foarte bine tuturor descrierilor.

P.S. Conform unui articol publicat în 2010 (Anunnaki, extratereştrii de pe Nibiru pe Pământ: o istorie de 450.000 de ani (partea 1)), am arătat că Nibiru, numită şi „Planeta Trecerii”, pentru că orbita sa trece prin sistemul solar între Marte şi Jupiter, se roteşte pe o orbită de formă eliptică, în jurul Soarelui. Nibiru a fost reprezentată în numeroase societăţi omeneşti (mai cu seamă în cea egipteană) sub forma unui „disc înaripat”, un cerc cu aripi de o parte şi de alta.

Observ că zona cenzurată iniţial de Google avea alte coordonate decât cea din prezent a „discului înaripat”. Aşadar, teoria conspiraţiei cade. Totuşi, nu înţeleg două lucruri: de ce Google Sky încă mai cenzurează porţiuni din cer? Şi de ce acel obiect ceresc are forma unui disc înaripat?

Nibiru 1

Nibiru 2


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu