Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterul sferei albastre de origine extraterestră, compusă dintr-un metal necunoscut… Descoperirea a fost ascunsă ulterior de ochii publicului! Pe sferă erau gravate simboluri ciudate şi un reptilian!

  •  
  •  
  •  
  •  

sfera albastra argintieEra o sferă metalică, albastră-argintie, pe ea fiind gravate imagini si scrieri neobișnuite. La momentul descoperirii sale, nimeni nu şi-a dat seama despre ce era vorba. Curând, cei implicaţi au realizat faptul că sfera era ceva unic. Şi asta pentru că rapoartele de laborator au arătat că sfera era compusă dintr-un metal necunoscut pe această planetă. Era un obiect de origine extraterestră…

La 22 iulie 1872 un articol foarte interesant a apărut în ziarul „Chicago Tribune”. El descria o descoperire extraordinară făcută de Dr. Seyers. La ora 19:45, Dr. Seyers se întorcea acasă de la locul de muncă. Dintr-o dată, el a observat un flash luminos pe cer și un obiect căzut la pământ. Dr. Seyers îşi amintește următoarele (fragmentul a fost adaptat de către mine):

Mă întorceam acasă de la casa unui pacient, situată la 10 km de oraș, unde am petrecut ultima parte a după-amiezii. Era aproximativ ora 19:45. Traversam un deal lung, atunci când calul meu a ciulit brusc urechile, si eu văzui înaintea ochilor mei un o lumină alb-strălucitoare, care seamănă cu un fulger; în acelaşi timp auzii şi un şuierat ascuţit. Pe pământ căzu ceva din cer, iar în locul căzăturii se observa un abur. Am văzut la faţa locului, unde am văzut o gaură adâncă, de aproximativ 10 cm în diametru, din care ieşea un abur foarte cald.

M-am dus acasă cât de repede am putut, am luat o lopată şi m-am întors la locul căzăturii. După ce am săpat o jumătate de oră, am dat peste obiectul cercetării mele, aflat la o adâncime de aproximativ 1,5 de metri. Era încă prea fierbinte pentru a putea fi manipulat, dar am reusit sa-l iau cu ajutorul lopeţii. Obiectul era extrem de greu.

Când am ajuns acasă şi l-am studiat, am observat o sferă netedă, perfectă, metalică, albastră-argintie, cu suprafață lucioasă și gravată cu imagini si scrieri. Nu-mi venea a crede ochilor mei. Pe sfera ciudată era gravat un cerc, în interiorul căruia se afla o stea cu patru colţuri, o pasăre-reptilă (n.t. reptilian?) asemănătoare cu un archaeopteryx şi mai multe simboluri mici. Metalul din care sfera era compusă nu se asemăna cu nimic ce-am văzut vreodată, fiind la fel de greu ca și cuprul.

Am luat câteva mostre din sferă și le-a trimis unui chimist, care a făcut următorul raport: „Domnule, am făcut o analiză spectroscopică a mostrelor pe care mi le-aţi trimis. Metalul este fuzibil numai în arcul electric. Acesta este un element nou. Examinat de spectroscop, vaporii oferă trei linii fine galbene la stânga liniei D a sodiului, unul verde la dreapta liniei de bariu, și un număr nenumărate de linii violete foarte fine. H. Randolph Stevens, chimist analitic.”

Dr. Seyers avut propria teorie cu privire la originea sferei extraterestre:

De unde a venit acest mesager ciudat? Cu ce ​​putere internă a fost o aruncat în spațiu? Probabil de un aruncător gigant de pe Marte sau Venus. Posibil că a fost aruncat spre noi din spaţiu. Mulți vor spune că totul nu este decât o farsă și că sfera a fost fabricată pe pământ, dar faptul că ea este făcută dintr-un metal necunoscut dovedește dincolo de orice îndoială că este un obiect extraterestru.

Jurnalistul care a scris articolul din „Chicago Tribune” a crezut că această descoperire va fi de mare valoare pentru știință, dar era mult prea optimist. Sfera metalică a fost predată Institutului Smithsonian. De atunci, nu s-a mai auzit nimic de acest artefact extraterestru. Acesta este cel mai probabil îngropat în arhiva secretă a Institutului Smithsonian, împreună cu alte obiecte „neortodoxe”, care nu sunt permise a fi la dispoziția publicului. Institutul Smithsonian a fost acuzat de multe ori că ascunde o mulţime de descoperiri arheologice. Poate că sfera metalică argintie-albastră, descoperită în 1872 de către Dr. Seyers, ar trebui adăugată pe această listă…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu