Coreea de Nord e survolată de nave spaţiale imense… Sunt ele de origine terestră sau extraterestră?


Un videoclip senzaţional care arată un obiect misterios ce trece la viteze mari deasupra teritoriului Coreii de Nord a apărut pe Internet. Acest obiect neidentificat a intrat în straturile superioare ale atmosferei. El a fost capturat cu o cameră instalată pe Stația Spațială Internațională.

Transmisiile live de pe Stația Spațială Internațională sunt, de obicei, urmărite cu mult interes, întrucât aici găsim tot felul de apariții inexplicabile, pe care ufologii și teoreticienii conspirațiilor le asociază întotdeauna cu navele spaţiale şi ființele extraterestre. Totuşi, în ciuda apariţiilor inexplicabile, nicio agenţie spaţială guvernamentală nu s-a grăbit să recunoască existenţa navelor spaţiale necunoscute. Dar oare de ce-ar face-o?

Revenind la videoclip, scepticii spun că ar fi vorba de o simplă reflexie a Soarelui. Însă nu toţi sunt de acord cu această explicaţie simplistă. Ei cred că, mai degrabă, ar putea fi vorba de reflexia unei nave spaţiale imense, aflată deasupra Coreii de Nord. Dacă e aşa, întrebarea care se pune e următoarea: e totuşi vorba de o navă de origine terestră sau extraterestră? Poate că e vorba de o armă secretă a SUA, Rusiei, Chinei sau a unei alte mari superputeri; nu degeaba ea se află deasupra Coreii de Nord, ţară aflată pe muchia unui conflict, din cauza experimentelor cu arme nucleare pe care le realizează.

Însă, dacă e vorba de o navă spaţială din alte lumi? Care ar fi interesul extratereştrilor în a se băga în politica umană?

 


Lasă un comentariu