Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un “nou demonic” şi întunecat a apărut înaintea unui concert al formaţiei Metallica în Olanda… sau e Photoshop? Enigma cazului a fost rezolvată!

173

chip demonic noriÎn urmă cu un an, publicam acest articol (Nu vă lăsaţi înşelaţi! Nu e pareidolie, ci e chiar un chip demonic pe cer! Demonii există şi se manifestă şi în lumea noastră sau e o proiecţie holografică a lui Bluebeam!) în care vorbeam despre un chip demonic pe cer, observat în 2011 în Turcia.

De data aceasta, chipul demonic din nori se pare că a apărut în Olanda, în faţa a unei mulţimi de 70.000 de spectatori, care se aflau la un festival de muzică, denumit Pinkpop. De ce erau atât de mulţi oameni? Pentru că aşteptau ca pe scenă să apară trupa de heavy metal Metallica, ce trebuia să închidă festivalul. Această poză a fost comentată în videoclipul YouTube postat de pastorul Paul Begley. Iată descrierea de pe acest videoclip:

“Chiar înainte ca Metallica să intre pe scenă la “Festivalul Pinkpop”, un nor demonic întunecos a fost observat pe cer, în timpul weekendului de Rusalii. Desigur că e posibil ca imaginea să fi fost photoshopată, dar evenimentul şi furtuna de atunci chiar a avut loc. Nu am fost acolo, dar mi s-a confirmat de unii martori”.

Însă, de data aceasta, cazul este închis. De ce? Pentru că un cititor de-al pastorului Begley îi arată acestuia un nor demonic asemănător (sau, mai bine zis, exact la fel), care a apărut în seria de filme “Harry Potter”. Puteţi observa acest lucru în poza de mai jos. De aici, rezultă clar că cineva a vrut să facă o glumă, “photoshopând” norul demonic din “Harry Potter”.

nor demonic Harry Potter

Dar, asta nu înseamnă că toate pozele cu “nori demonici” ar fi “photoshopate” (vezi cazul de la începutul articolului). Aşa cum spuneam şi atunci, de ce tot ce e straniu sau paranormal în lumea aceasta să-l vedem ca fiind doar pareidolie (adică, interpretarea unei imagini cu obiecte familiare, cunoscute, totul nefiind altceva decât o iluzie)? De unde ştim că demonii nu se pot manifesta în natură sub diferite forme? Sau…de unde ştim dacă că toate aceste “figuri demonice” nu fac parte din binecunoscutul proiect “Blue Beam” prin care guvernul american proiectează în atmosferă diverse forme holografice cu ajutorul sateliţilor?

Orgoni Crystal