Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Istoria trebuie rescrisă! O explozie nucleară a avut loc acum 12.000 de ani în India, iar dovezile sunt clare! Care civilizaţie avansată deţinea atunci bomba atomică?


explozie nuclearaTrecutul omenirii este cu adevărat misterios, iar o mare parte din acesta ne-a fost ascuns în mod intenţionat de forţele oculte care nu doresc să aflăm adevărul. Există însă două opere antice indiene, Mahabharata și Ramayana, care ne oferă multe răspunsuri la numeroase întrebări cu privire la trecutul nostru.

Mahabharata este una dintre cele două epopei majore sanscrite din India antică, cealaltă fiind Ramayana. Ea este compusă din 100.000 de versuri împărțite în 18 părți sau cărți. Aceste texte antice sunt mai mult decât o narațiune istorică, reprezintă o combinație de fapte, legende, povești și mituri. Printre aceste texte istorice, întâlnim una în care se face referire în mod clar la cel puţin o explozie nucleară, care ar fi avut loc în urmă cu circa 12.000 de ani!

Iată, de exemplu, descrierea unei explozii atomice din textul hindus antic Mahabharata:

Gurkha, zburând cu o vimana puternică şi rapidă,
A aruncat un singur proiectil,
încărcat cu puterea Universului.
O coloană incandescentă de fum și flăcări,
la fel de luminoasă ca zece mii de sori,
a crescut în toată splendoarea ei.
A fost o armă necunoscută,
Un fulger de fier,
Un mesager gigantic de moarte,
care a redus la cenușă
întreaga rasă Vrishnis și Andhakas.
Cadavrele au fost atât de arse,
încât erau de nerecunoscut.
Păsările s-au transformat în alb.
După câteva ore,
toată mâncarea a fost infectată.

Şi în Ramayana există multe alte referințe care par a fi foarte similare cu cele descrise în textul de mai sus. Este foarte clar că aceste texte fac aluzie la un holocaust devastator, care a ucis mii şi zeci de mii de oameni, acesta fiind produs doar de arme nucleare, asemănătoare cu cele pe care le avem astăzi.

Dar există şi alte dovezi, altele decât textele care susțin teoria că mai multe bombe nucleare au explodat pe Pământ în urmă cu mii de ani? În 1992 cercetătorii au descoperit în Rajasthan (India) un strat de cenușă radioactivă, care acoperea o suprafață de aproximativ opt kilometri pătrați, 16 km vest de Jodhpur. Radiația este atât de intensă, încât încă contaminează zona şi în ziua de astăzi. Cercetătorii au descoperit de asemenea şi mai multe schelete împrăștiate în întreaga zonă, ca și cum un eveniment brusc a devastat oraşe întregi. Nivelul radiaţiilor descoperit în aceste aşezări era de 50 de ori mai mare decât cel de la Hiroshima și Nagasaki, devastate de 2 bombe atomice în 1945.

Ce s-a întâmplat cu adevărat? Descriu Mahabharata și Ramayana exploziile unor bombe nucleare care au avut loc în trecutul îndepărtat al omenirii? Dacă da, unde provine ele? Ar putea fi vorba de cel puţin un holocaust nuclear, care a avut loc în urmă cu aproximativ 12.000 de ani, o explozie care a creat un crater situat la 400 de kilometri de Mumbai.

V-am spus eu că istoria noastră e plină de mistere, care cu greu se lasă dezvăluite…


Lasă un comentariu