Societatea secretă „Cei nouă oameni necunoscuţi” şi cele nouă cărţi secrete ale omenirii! Din ele putem afla mistere incredibile, ca de exemplu călătoria în timp sau în alte dimensiuni!


cei 9 oameniOmenirea a avut întotdeauna o fascinație faţă de ideea existenţei societăților secrete. De la francmasoni la Illuminati, există această idee că în spatele vieţilor noastre se află forțe puternice care trag sforile în spatele cortinelor şi care păstrează secretele omenirii încă din vechime. O pretinsă societate secretă, despre care s-a vorbit extrem de puţin în mass-media, ar fi un grup obscur de nouă oameni misterioşi, format în India antică și care are ca rol paza secretelor antice, protejându-le de cunoaşterea lor de către omenire. Acest grup e răspândit în întreaga lume şi acţionează în tăcere şi în secret deplin. Aceştia sunt cei nouă oameni necunoscuți.

Totul a pornit de la o bătălie sângeroasă…

Era anul 237 î.Hr. și un război sângeros a început în India, în timpul domniei împăratului Asoka, un conducător nemilos și crud. El era nepotul marelui împărat Chandragupta, cel care a fost unul dintre primii lideri care a unificat cu adevărat India. Împăratul Asoka încerca să cucerească regiunea Kalinga, situată acum între oraşele indiene Calcutta și Madras, conflict care a dus la sacrificarea brutală a peste 100.000 de oameni, mulți ucişi într-un masacru fără sens. Văzând ororile pe care le-a făcut, împăratul Asoka, într-un moment de luciditate, a luat o decizie la care puţini se aşteptau, cunoscând caracterul barbar al împăratului. Iar decizia a fost aceasta: Asoka a decis să renunțe la ideea de a încerca să subjuge violent pe alţii, folosind mai degrabă integrarea şi nu distrugerea. Astfel, el s-a convertit la budism, apoi a a predicat vegetarianismul, prin evitarea sacrificării animalelor.

Crearea societăţii secrete „Cei nouă oameni necunoscuţi” de către împăratul Asoka

Împăratul Asoka şi-a dorit ca toate cunoştinţele umane avansate să nu fie utilizate de alţii în scopul distrugerii şi morţii; de aceea, ele trebuiau protejate de cei care ar fi pus în pericol întreaga societate. În acest scop (legenda spune), el ar fi creat o societate secretă însărcinată cu păstrarea cunoștințele acumulate, care puteau fi utilizate pentru distrugerea omenirii. Astfel, ar fi luat naştere „Cei nouă oameni necunoscuţi”.

Au fost aleşi nouă oameni de cea mai mare încredere, oameni extrem de înţelepţi şi de învăţaţi, iar fiecăruia dintre aceştia i s-ar fi încredinţat câte o carte, care conţinea toate cunoştinţele acumulate ale omenirii dintr-un anumit domeniu. Titularul cărţii avea obligaţia să actualizeze această carte şi s-o perfecţioneze, iar apoi să transmită cartea unui discipol pe care singur şi-l alegea. Există şi poveşti care spun că cei nouă aveau cunoştinţe atât de avansate, încât ştiau toate secretele nemuririi; astfel, cei nouă ar trăi etern printre noi chiar şi acuma.

De-a lungul istoriei, au fost mereu nouă oameni, nici mai mult nici mai puțin, iar ei s-au ascuns în lume, evitând orice ieşire sau manifestare publică, sub forma discursurilor sau a politicii. Cei nouă au rămas întotdeauna în umbră. Pentru ca secretele lor să nu fie descoperite, prin comunicare scrisă sau verbală, cei nouă şi-au creat o limbă unică, pe care doar ei o pot înţelege şi nimeni altcineva. Aşadar, ei erau păstrători şi gardieni ai cunoştinţelor secrete ale omenirii, observatori ai lumii din jur, martori ai ridicării şi căderii civilizaţiilor, ei nejucând niciun rol în istorie, decât dacă omenirea se afla într-un mare impas.

Subiectele celor nouă cărţi

Dar, care erau subiectele acestor nouă cărţi? Legendele spune că cele nouă cărţi ar acoperi următoarele subiecte:

Cartea 1: Tehnici de propagandă și război psihologic, știința de a manipula masele de oameni şi societatea în general, fiind considerată a fi printre cele mai periculoase ştiințe.

Cartea 2: Fiziologia umană, un domeniu la fel de periculos, pentru ca aici sunt prezentate modul de a crea otrăvuri, modalităţi eficiente de a ucide pe cineva, inclusiv printr-o singură atingere în anumite puncte sensibile ale corpului.

Cartea 3: Microbiologie, în care se descrie arta de a crea și a manipula microbi, care ar putea salva sau distruge omenirea. Unii microbii pot fi folosiţi în scopuri medicinale sau în scopuri de purificare.

Cartea 4: Alchimia, în care se descrie transmutarea metalelor, inclusiv crearea de aur din fier, de exemplu. Această carte a fost folosită din când în când în istorie, pentru că astfel nu se poate explica cantităţi atât de mari de aur, care a fost utilizat în construcţia unor temple din India.

Cartea 5: Comunicarea. Aici s-ar găsi, conform unor legende, inclusiv metode de comunicare cu extratereştrii, sau cu alte civilizaţii, ca de exemplu cele situate în interiorul Pământului.

Cartea 6: Gravitaţia este explicată pe larg în această carte, inclusiv modul în care se pot crea avioanele anti-gravitaționale denumite Vimana, şi care ar fi fost folosite pe scară largă în India antică.

Cartea 7: Cosmologia – aici sunt prezentate o cantitate vastă, exhaustivă de informații cu privire la cosmologie și modul de funcționare a Universului, inclusiv modalităţile de a călători mai rapid decât cu viteza luminii, de a călători în alte dimensiuni sau chiar de a călători în timp.

Cartea 8: Lumina – aici se vorbeşte despre natura luminii, inclusiv creșterea sau descreșterea vitezii, sau crearea de arme, cum ar fi laserele.

Cartea 9: Sociologie – În ultima carte se vorbeşte despre regulile imuabile cu privirea la apariţia și căderea civilizațiilor, precum și secretele de a prezice declinul societății, cum îl poţi opri sau cum îl poţi grăbi.

Deși cunoașterea acestor cărți trebuie ținută secretă față de omenire în totalitate, de-a lungul secolelor, au mai avut loc „scurgeri” din ele, astfel explicându-se o serie de inovații apărute în secolele trecute sau în vremurile noastre. De exemplu, se spune că secretul zborului, producerea bombei atomice, numeroase descoperiri medicale, şi multe altele au provenit din cele nouă cărţi de aur. Se crede că aceste informaţii au fost eliberate în mod intenţionat de către Cei nouă înţelepţi, pentru a ajuta omenirea în vremuri de mare nevoie.

(Sfârşitul primei părţi – Va urma)

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock