NASA a ascuns într-o poză un artefact extraterestru uluitor: statuia unui zeu de pe planeta Marte! Dar adevărul iese până la urmă la suprafaţă, oricât de mult l-ar piti NASA…


statuie zeu MarteÎntr-o postare incredibilă pe YouTube, „Paranormal Crucible” demonstrează faptul că pe planeta Marte a fost găsit un artefact incredibil: statuia unui zeu marţian! Această statuie a fost fotografiată de robotul NASA Mars Curiosity Rover, putând fi descărcată la rezoluţie destul de mică, la doar 1344 x 1200 de pixeli de pe serverul NASA AICI. Dacă ar fi fost la o rezoluţie mult mai mare, de 6.000 x 4.000 de pixeli, de exemplu, am fi observat cu siguranţă mai multe detalii, dar aşa trebuie să ne mulţumim doar cu ceea ce ne oferă NASA. Această agenţie americană întotdeauna a avut ceva de ascuns, iar de data aceasta nu face altceva decât să muşamalizeze şi să ascundă urmele unei străvechi civilizaţii marţiene.

Se observă că artefactul este rezultatul unei mâini inteligente. Astfel, putem vedea capul statuii, faţa şi părul sculptat, o masă musculară dezvoltată pe piept, două picioare şi un braţ muscular masiv. Statuia pare că stă pe un scaun sau pe un tron regal.

Din cauza calităţii extrem de proaste a fotografiei NASA, „Paranormal Crucible” a trebuit să umble la colorizare, contrast şi la claritate, astfel încât să ne dăm seama cum ar fi arătat statuia dacă am fi văzut-o la rezoluţie maximă. Aceasta ar însemna că Marte a avut parte de o civilizaţie şi o cultură extrem de avansată, o cultură capabilă de a crea monumente pentru regii sau zeii lor.

Nu se ştie pe cine reprezintă statuia (e şi normal, pentru că nu ştim nimic de civilizaţia marţiană), dar e posibil ca ea să fie personificarea unui zeu, şi nu a unui rege marţian, întrucât nu vedem nicio coroană pusă pe ea. Oricum, dacă vă uitaţi la imaginea prelucrată, se observă bine nasul, ochii, gura şi obrajii zeului marţian. Trebuie să mai presupunem că persoana / fiinţa reprezentată prin statuie trebuie să fi fost una importantă pentru marţieni.

statuie zeu Marte 2

statuie zeu Marte 3

statuie zeu Marte 4

statuie zeu Marte 5

 

Din păcate, artefactul va rămâne învăluit în mister, şi asta pentru că NASA nu doreşte să ne ofere o fotografie la o rezoluţie mai mare, pentru a afla adevărul…


Lasă un comentariu