„Magneto Man” – bărbatul care poate lipi până la 36 de kg de obiecte metalice de corpul său, fără niciun adeziv


Magneto este un personaj fictiv foarte bine-cunoscut asociat cu „X-Men” din seria de benzi desenate. El are capacitatea de a controla orice obiect metalic.

Liew Thow Lin este un bărbat din Malaezia care are o capacitate supraomenească similară. Chiar dacă el nu poate controla obiectele metalice, cum ar fi Magneto, el poate lipi până la 36 kg de obiecte metalice de corpul său (fiecare obiect cu o greutate de 2 kg), fără niciun adeziv. El poate trage, de asemenea, o mașină, folosind această abilitate.

Interesant e faptul că Liew a descoperit capacitatea sa de a lipi obiecte de metal de corpul său la vârsta de 60 de ani, atunci când instrumentele sale au început să se înțepenească pur şi simplu de corpul său.

Când oamenii de știință de la Universitatea de Tehnologie din Malaiezia l-au examinat Liew, ei au descoperit că trupul său nu conține niciun câmp magnetic. Capacitatea sa „paranormală” se datorează nivelului ridicat de fricţiune prezent în pielea lui. Nivelul anormal de ridicat de fricţiune face trupul său super-lipicios, oferind un efect de absorbţie.

Această abilitate similară o au şi cei trei nepoți ai bărbatului, care dovedesc că pielea lui lipicioasă se poate transmite genetic.

Sursa (traducerea şi adaptarea): sapienplus.com


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock