Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Aşa ceva n-aţi mai auzit niciodată: un băieţel de câţiva ani este propriul său bunic!! Un caz uluitor care te pune pe gânduri…

  •  
  •  
  •  
  •  

reincarnare baiat bunicPe site-ul The Epoch Times.com am dat peste o povestire extrem de interesantă. Este vorba de un băieţel care susţine că este şi propriul său bunic!! Cum vine asta? Să citim din articol:

Un băiețel numit „Sam” a arătat dovezi convingătoare că el este reîncarnarea bunicului său. Sam avea 18 luni, atunci când tatăl său a vrut să-i schimbe scutecul. Atunci, Sam i-a spus tatălui său: „Când eram de vârsta ta, eu obişnuiam să-ţi schimb scutecele.” 

Dr. Jim B. Tucker de la Departamentul de Psihiatrie de la Universitatea din Virginia a explicat povestea lui Sam într-un video postat pe site-ul universității. Tucker a explorat peste 2.500 de cazuri ale unor copii ce au amintiri din viața lor trecută. El a explicat faptul că Sam a făcut unele declarații uimitoare în timp ce se uita peste un album vechi de fotografii.

Sam avea 4 ani, atunci când bunica lui a murit. Tatăl său i-a adus acasă un album de fotografii vechi. Până atunci, Sam nu văzuse niciodată o fotografie a bunicului său. Atunci când se uitau împreună prin album, Sam a arătat către o fotografie de mașină și a spus: „Aceasta este mașina mea.” A fost prima mașina a bunicului său, de care bărbatul fusese destul de atașat.

Mama lui Sam a fost sceptică, pentru că baptiştii nu cred în reîncarnare. Ea l-a testat pe băiat. La început, ea i-a arătat o fotografie a bunicului său atunci când era băiat, împreună cu alți băieți de aceeași vârstă. Un băiat de 4 ani nu putea să-l indice corect pe bunicul său, atunci când aceste din urmă era copil. Dar, spre surprinderea mamei sale, Sam l-a arătat corect pe bunicul său și a spus „Eu sunt”. Ea l-a corectat și i-a spus că acela e bunicul său. La care, Sam a replicat: „Nu, ăsta sunt eu”. Profesorul Tucker s-a uitat şi el la fotografie și a spus că nici măcar el nu ar fi fost în stare să-l indice corect pe bunicul lui Sam, atunci când acesta era doar un băieţel.

Testarea a mers mai departe, iar mama lui Sam l-a întrebat dacă îşi mai aduce aminte ceva din viața sa trecută. El a spus că „cineva a transformat-o pe sora mea într-un pește…. nişte oameni răi”. Sora bunicului lui Sam a fost ucisă, iar trupul ei a fost aruncat în apă. Tatăl lui Sam a spus că băiatul nu ar fi putut auzi această poveste din altă parte.

Este uluitor cum unii copii pot da rapoarte detaliate ale locatiilor unde au trăit în viețile anterioare. Despre un caz recent am mai discutat şi eu pe site în cadrul acestui articol: Un băieţel de 3 ani şi-a adus aminte unde a fost ucis în viaţa trecută, identificând scheletul ascuns în pământ dar şi pe ucigaş! Noi habar n-avem de secretele Universului privind reîncarnarea!


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu