Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un băieţel de 3 ani şi-a adus aminte unde a fost ucis în viaţa trecută, identificând scheletul ascuns în pământ dar şi pe ucigaş! Noi habar n-avem de secretele Universului privind reîncarnarea!

258

reincarnare baiatUn băiat în vârstă de 3 ani din regiunea Înălţimilor Golan  (în apropierea graniței dintre Siria și Israel) susţine că a fost ucis cu un topor în viața sa anterioară. El a arătat bătrânilor satului unde criminalul i-a îngropat trupul, și, acolo chiar s-a găsit scheletul unui om! El a arătat, de asemenea, şi arma crimei, iar, după ce s-a săpat, în acea zonă a fost găsit un topor!

În cartea sa “Copiii care au trăit înainte: Reîncarnarea astăzi” (“Children Who Have Lived Before: Reincarnation today” – cartea o puteţi cumpăra de pe Amazon.com) terapeutul german Trutz Hardo spune povestea acestui băiat, împreună cu alte poveşti ale unor copii care par să-și amintească viețile trecute, cu o mare precizie verificabilă. Povestea băiatului de 3 ani a fost verificată de dr. Eli Lasch (ce a murit în 2009), dar care i-a relatat lui Hardo aceste evenimente uimitoare.

Băiatul aparţine grupului etnic al druzilor, iar, în cultura lor, reîncarnarea ocupă un loc important (citiţi mai multe despre aceste obiceiuri într-un articol publicat în 2012: Druzii din Israel au nişte ritualuri ciudate privind reîncarnarea). Însă, povestea băieţelului a surprins chiar şi comunitatea lor.

El s-a născut cu un semn de culoare roșie pe cap. Druzii cred că semnele din nastere sunt legate de morţile din vieţile trecute. Când băiatul a fost destul de mare pentru a vorbi, el i-a spus familiei sale că a fost ucis de o lovitură la cap dată cu un topor. Băiatul știa satul de unde provenea, astfel încât a fost dus într-acolo. Când au ajuns în sat, băiatul şi-a adus aminte ce nume a avut în viața anterioară. El a pretins că este reîncarnarea unui bărbat care a dispărut în urmă cu patru ani.

Băiatul şi-a amintit, de asemenea, şi numele complet al criminalului. Când l-a confruntat, presupusul criminal s-a făcut alb la faţă, dar nu şi-a recunoscut crima. Băiatul i-a dus apoi pe oameni la locul unde trupul său din viaţa anterioară a fost îngropat… acolo a fost găsit scheletul unui bărbat, ce avea o rană la cap care corespundea semnului din naștere a băiatului. De asemenea, au găsit şi toporul, arma crimei. Confruntat cu aceste dovezi, criminalul a recunoscut crima.

Din această poveste, rezultă că reîncarnarea a avut la doar 1 an după moarte, ceea ce este neobişnuit de puţin. Din literatura de specialitate lecturată până în prezent, am reţinut că perioada de reîncarnare poate atinge şi câteva sute de ani. De asemenea, reîncarnarea se poate face pe alte planete din Univers (nu doar pe Pământ) şi chiar în alte lumi paralele. De ce bărbatul ucis s-a reîncarnat este 1 an în aceleaşi teritoriu? Intuiţia mea îmi spune că destinul său i-a fost curmat brusc şi accidental şi că povestea sa pe Pământ nu trebuia să se încheie atât de repede…aşa că necunoscutele forţe ale Universului care acţionează prin reîncarnare l-au readus la viaţă pe bărbatul ucis doar peste 1 an şi în acelaşi loc. Noi nu cunoaştem nici 1% din secretele Universului… păcat că suntem extrem de superficiali când e vorba de asemenea cazuri şi căutăm alte explicaţii penibile.

Orgoni Crystal