În Mexic a fost descoperită figurina unui reptilian! Artefactul are 6.000 de ani vechime şi este realizat dintr-un material ce nu se găseşte pe planeta noastră!


reptilian umanoid Mexic 1Nu pot confirma, dar nici infirma validitatea acestui umanoid cu aspect de reptilian, dar imaginile sunt atât de curioase încât m-am gândit să le împărtășesc cu cititorii mei. Scopul meu este acela de a investiga totul și aceste știri nu ar trebui să fie neglijate, doar pentru că nu apar atât de des în mass-media internaţională.

Conform site-ului în limba spaniolă lacajadepandora.eu (în traducere „Cutia Pandorei”), artefactul antic din imagini a fost descoperit în aprilie 2014 în statul mexican Jalisco. Site-ul „Cutia Pandorei” a primit imaginile de la unul din cititorii săi. Un arheolog a făcut o datare şi se crede că artefactul ar avea 6.000 de ani vechime, fiind realizat dintr-un material ce nu se găseşte pe planeta noastră! Surprinzător! Sună aproape prea frumos ca să fie adevărat, dar acest lucru susţine arheologul…

Figurina arată un umanoid cu cap oval și caracteristici reptiliene. După cum puteți vedea, figurina are reprezentat Soarele pe ambele părți, și, deci, ar fi logic să presupunem că reprezintă fie zeul Soarelui, fie un cult al Soarelui.

reptilian umanoid Mexic 2

Pentru a servi drept comparație, am găsit un site în care sunt prezentate ființe zoomorfe ciudate din aceeași zonă Jalisco, deși ele par a fi pre-columbiene și mult mai „moderne” decât reptilianul de mai sus. Așa cum am spus la începutul acestui articol, nu putem nici confirma nici nega autenticitatea acestei umanoid cu aspect reptilian, iar cititorii mei au dreptul să aibă propria opinie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock