În patru piramide egiptene s-au descoperit mari anomalii termice, iar oamenii de ştiinţă n-au nicio explicaţie! Se activează energia ascunsă a piramidelor?


piramida anomalie termicaSite-ul Agenţiei Naţionale de Presă, Agerpres.ro, ne prezintă o ştire extrem de interesantă despre prezenţa mai multor anomalii termice la 4 piramide egiptene. Citez din articol:

Mai multe anomalii termice au fost observate în patru dintre marile piramide din apropiere de Cairo, printre care piramida lui Keops, a anunțat luni Ministrul pentru antichități în cadrul unei conferințe de presă organizate la căderea nopții, la baza piramidei. Potrivit AFP, aceste prime rezultate ale analizelor termice efectuate de la lansarea misiunii „Scan Pyramids”, la 25 octombrie, de o echipă de cercetători egipteni, francezi, japonezi și canadieni, deschid calea unei multitudini de interpretări.

„Oamenii de știință au observat mai multe anomalii termice în cazul tuturor monumentelor analizate (…), dar una dintre ele este deosebit de impresionantă. Este cea observată pe fațada estică a piramidei lui Keops, la nivelul solului”, se indică într-un comunicat de presă al misiunii.

În cazul unor blocuri de piatră, există o diferență de până la 6 grade față de blocurile vecine. Acest aspect este surprins de imaginile obținute cu camera termică prin apariția de culori calde în anumite zone, față de restul monumentului funerar care apare în culori reci, care variază de la albastru la magenta. Deși motivele acestor anomalii termice rămân necunoscute, anomalia sesizată de cercetători la piramida lui Keops ar putea indica existența unei camere secrete.

P.S. Bun, aşadar… Nu se cunoaşte cauza anomaliei termice, dar se crede că aceasta ar fi cauzată de existenţa unei camere ascunse, în cazul piramidei lui Keops. Dar la celelalte 3 piramide de ce apar anomaliile termice? Eu am ipoteza mea, şi anume că totul, probabil, e legat de existenţa unor energii necunoscute din piramide care se activeaza în perioada aceasta. Oare din cauza faptului că ne apropiem sau am intrat deja în norul energetic interstelar, aşa cum scriam acum mai bine de 3 ani (vedeţi articolul Energia misterioasă de deasupra piramidelor lumii se datorează unui nor energetic interstelar?). Există vreo legătură între energie şi anomaliile termice!? Totul e legat cumva de o altă energie a piramidelor?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO