Energia misterioasă de deasupra piramidelor lumii se datorează unui nor energetic interstelar?

Deşi NASA a ascuns faptul că sistemul nostru solar este înconjurat de un nor energetic interstelar (aşa-zisa centură fotonică”), totuşi anumite zvonuri ne-au parvenit de la unii oameni de ştiinţă. Şi odată ce intrăm cât mai adânc în acest nor, acest lucru ne afectează şi mai mult Soarele şi planetele.

Un om de ştiinţă rus explică norul energetic interstelar

Într-un articol publicat în februarie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/furtuna-solara-masiva-din-2012-anuntata-de-nasa-e-rezultatul-intrarii-pamantului-intr-un-nor-interstelar-energetic-distrugator/) explicam detaliat ce este cu acest nor interstelar energetic. Redau detalii din acel articol:

“Se pare că navetele spaţiale Voyager 1 şi Voyager 2 (ce explorează sistemul solar, fiind lansate în anul 1977 de NASA) au relevat faptul că Soarele nostru, ca şi întregul nostru sistem solar, se mişcă într-un nor de energie interstelară (o bandă de particule încărcate), ce este de natură turbulentă. Astrofizicianul rus Alexei Dmitriev crede că acest nor de energie va afecta atmosferele planetelor noastre, şi, în special, Soarele. Cum norul de energie continuă să afecteze Soarele, acesta va deveni din ce în ce mai activ şi va ejecta din ce în ce mai multă materie solară. Dar acest nor de energie afectează direct şi Pământul, rezultatul fiind un număr semnificativ mai mare de cutremure, precum şi schimbări climatice profunde la nivelul Terrei.”

Energia bizară afectează piramidele

Şi mai uimitor îl constituie faptul că, odată ce energia bizară ne invadează spaţiul, acest lucru se pare că afectează şi cele mai faimoase piramide ale lumii, care, la rândul lor, generează o energie intensă care se îndreaptă în sus spre cer. În acelaşi timp, oameni din întreaga lume încep să audă zgomote ciudate şi sunete înspăimântătoare, de parcă întreg Pământul ar suspina şi s-ar tângui. Toate aceste fenomene – inclusiv măsurători care relevă un Soare turbulent cum nu a mai fost niciodată – par să fie centrate pe existenţa norului energetic interstelar.

Raza de lumină din vârful piramidei mayaşe de la Kukulkan

24 iulie 2009…o zi obişnuită la piramida mayaşă de la Kukulkan… Deodată, turiştii care se aflau acolo începură să ţipe, de îndată ce piramida începu să se zguduie. Dar nu urmă vreun cutremur, ci o incredibilă rază de lumină se îndreptă din piramidă spre înaltul cerului. Fotografia de mai jos a fost făcută de un turist în faţa piramidei de la Kukulkan, folosindu-se de un iPhone. Se observă incredibila rază de energie ce iese din vârful piramidei. Unii specialişti au autentificat realitatea acestei poze.

Energia misterioasă de deasupra piramidei bosniace a Soarelui

Dacă ar fi fost unicul eveniment, n-ar fi fost chiar un lucru atât de ciudat. Dar într-un articol scris recent (https://www.lovendal.ro/wp52/o-raza-de-energie-misterioasa-se-afla-deasupra-piramidei-bosniace-a-soarelui-o-fi-o-masina-de-energie-perpetua/) am arătat cum oamenii de ştiinţă au descoperit că o rază de energie misterioasă se află deasupra piramidei bosniace de la Visoko. Citez din articolul respectiv:

“O echipă de fizicieni a detectat o rază de energie ce porneşte din vârful piramidei bosniace a Soarelui. Raza are o distanţă de 4,5  metri, şi o frecvenţă de 28 kHz. Raza este continuă şi puterea sa creşte pe măsură ce se deplasează în sus, depărtându-se de baza piramidei. Acest fenomen contrazice legile cunoscute ale fizicii şi tehnologiei.”

Alte raze misterioase au fost văzute deasupra altor piramide

La faimoasa piramidă aztecă a Lunii din Teotihuacan (Mexic), o mulţime de martori au observat şi au capturat pe film un vortex de energie, aşa cum puteţi vedea în fotografia de mai jos:

De ce se trezesc piramidele? Datorită norului energetic interstelar?

Raze de energie, vortexuri, vârtejuri de o forţă imensă … ce înseamnă toate acestea? Unde este direcţionată această energie şi de ce? Ce a activat puterea misterioasă a acestor santinele tăcute de piatră … de i-a deranjat din somnul lor? De ce s-au trezit piramidele? Aşa cum spuneam la începutul articolului, e posibil ca “de vină” să fie acel nor energetic interstelar care a pătruns în sistemul nostru solar.

P.S. Acest articol reprezintă doar o opinie (alternativă) şi nu reprezintă un adevăr absolut. Aviz bârfitorilor!