Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Teoria şocantă a unui inginer în Inteligenţă Artificială din Canada: există extratereştri extrem de avansaţi, care nu sunt formaţi din materie, şi care se joacă cu noi, oamenii…


Extrem de interesant articolul de pe medium.com, publicat de Deep Prasad, un inginer din Canada în domeniul Inteligenţei Artificiale, pasionat de mecanica cuantică. Recent, el a participat la o conferinţă cu tema „Quantum Information and Computing”.

Articolul este intitulat „Trăim într-un loc de joacă extraterestru”, aşa că m-am gândit să-i fac un rezumat. Dar, vă spun de pe acum că el este extrem de interesant…

* Inginerul a fost sunat de un om de ştiinţă, care i-a precizat faptul că serviiile secrete din Armata Americană studiază o inteligenţă, care este capabilă să manipuleze uşor conştiinţa umană. Iar felul în care noi, oamenii, percepem această inteligenţă a fost implantat în ADN-ul nostru cu milioane de ani în urmă.

* Inginerul crede că navele spațiale extraterestre s-au prăbușit pe Pământ în diferite țări din întreaga lume începând cu anii ’40, de când extratereştrii au început din nou să ne viziteze (vezi binecunoscutul caz Roswell). La început, militarii şi oficialităţile habar n-aveau cu cine au de-a face, de aceea au păstrat totul la secret. Dar, în cercurile înalte militare și tehnologice se ştie că extratereștrii există și aduc cu ei tehnologii pe Pământ.

* Orice tehnologie non-umană de pe Pământ este un bun foarte valoros pentru oricine, însă extratereştrii nu vor pune la dispoziţia oamenilor tehnologii prea avansate.

* Până la urmă, autorităţile au înţeles cum funcționează jocul cu extratereştrii. Ei ajung aici pe Terra în nave spațiale uzate, care au nevoie de reparații sau nu pot funcționa suficient de bine pentru o călătorie de întoarcere spre casele lor. De aceea, extratereştrii au nevoie de resurse umane şi materiale pentru a întreţinerea navelor.

* În schimb, extratereştrii au oferit oamenilor diverse tehnologii (astfel se explică saltul tehnologic uriaş începând cu anii ’40). Chiar şi Internetul este o tehnologie extraterestră.

* Există extratereștri care se aseamănă cu noi, oamenii. Ei arată prea similar cu noi, ceea ce înseamnă că, şi noi şi ei am fost creaţi de aceeaşi inteligenţă superioară. Am fost aruncaţi pe această planetă, pentru a se vedea cum ne-am dezvoltat și cum răspundem la diverse experimente, timp de mii și milioane de ani.

* Există unele forme de viață care sunt asemănătoare cu Dumnezeu. Aceste forme sunt făcute din ceva mai puternic decât din materie. Acest lucru le permite să ia orice formă pe care și-o doresc – chiar și forma extraterestră biologică de pe o planetă diferită, dacă e nevoie. Aceste forme de viață sunt binevoitoare și reprezintă obiectivul final al evoluției în Realitatea în care trăim. Au fost cu noi pentru totdeauna, schimbându-ne genetica cu mult înainte de a deveni Homo Sapiens. Ele sunt ființe hiperinteligente, jucăușe, făcându-şi apariția în visele oamenilor, în stări de veghe, în stări psihedelice etc.

* Teoria finală este aceasta: în mai puțin de un deceniu, vom afla că nu suntem singuri în Univers și suntem vizitați activ de forme inteligente de viață non-umane. Vom reuşi să ne obişnuim cu acest adevăr, aşa cum o făcusem cu mii de ani în urmă. Singura diferență este că, de data aceasta, vom putea înțelege mai bine decât puteam în trecut.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): medium.com