„Proiectul Looking Glass” – Dezvăluirea-şoc a unui insider: în „Zona 51” se află un dispozitiv guvernamental secret care poate vedea viitorul?


De-a lungul timpului, au apărut tot felul de „insideri” care au declarat că în laboratoarele guvernamentale secrete s-ar face diverse experimente avansate, care se pot găsi doar în cărţile de SF. Un astfel de „insider” este Dan Burisch, ce pretinde că ar fi lucrat în celebra „Zonă 51”, o zonă militară americană interzisă din Nevada, care a fost negată că ar exista de către guvernul SUA, până acum câţiva ani (când s-a recunoscut existenţa ei).

Astfel în interiorul „Zonei 51” ar exista nivelul „4-2” (cunoscut sub numele lui „Etajul lui Alice”). Conform site-ului thelivingmoon.com (care îl citeşte pe acest insider), aici s-ar afla locaţia Proiectului „Looking Glass”.

Dispozitivul din spatele Proiectului „Looking Glass”

Acest dispozitiv ar utiliza 6 câmpuri electromagnetice (compozite) și un cilindru rotativ reglabil în înălțime, care este injectat cu un tip specific de gaz. Întregul ansamblu poate fi rotit cu 90 de grade faţă de axa orizontală. Acest lucru ar permite oamenilor de știință să deformeze spațiul şi timpul atât înainte, cât și înapoi, pe distanțe lungi sau scurte, în raport cu timpul prezent.

Dispozitivul „Looking Glass” ar fi astfel utilizat pentru a vedea evenimentele viitoare (mai ţineţi minte „globul fermecat” folosit de profeţii din vechime pentru a vedea viitorul?). Odată ce dispozitivul este reglat în mod corespunzător, imaginile evenimentelor viitoare sunt proiectate, similar cu o hologramă. Totul (imagini şi sunete) este înregistrat prin intermediul dispozitivelor de captare audio-video de înaltă rezoluție.

Dacă aceste informaţii ar fi reale, atunci asta ar însemna că oficialităţile militare ar fi în stare să vadă în viitor toate evenimentele care s-ar produce pe Terra şi, astfel, ar şti cum să se pregătească din timp…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock