Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

A existat vreodată un proiect secret intitulat „Dreamscape”, ce avea ca scop uciderea cuiva în starea de vis!?


Au existat şi există şi astăzi mai multe teorii ale conspiraţii care vorbesc despre diferite programe secrete ale unor structuri guvernamentale americane. Culmea că o parte din aceste aşa-zise „teorii ale conspiraţiei” s-au dovedit până la urma corecte şi adevărate, ceea ce arată că în lumea aceasta multe ni se ascund. Dau doar un singur exemplu: până la sfârșitul anilor ’80, “Proiectul Stargate” (un proiect ultrasecret al Agenţiei Centrale Americane / CIA) era în plină desfășurare. Dar, unele fişiere din cadrul acestui proiect, au fost recent declasificate, arătând că serviciile secrete americane analizau aspecte parapsihologice, ca vizualizarea la distanță, mai precis capacitatea de a vedea psihic locațiile la distanță.

Acum, voi vorbi despre un alt proiect secret (care n-a fost încă declasificat), dar despre care ne vorbeşte un conspiraţionist într-o lucrarea a sa apărută pe Internet. Astfel, conform domniei sale, între 1977 şi 1978 ar fi apărut un proiect secret numit Dreamscan, care s-a încheiat în 1979. Scopul acestui proiect era de a găsi abilitatea tehnică de a intra în mintea unui individ în stare de visare şi de a-l ucide.

Ca să vedeţi că acest proiect nu e chiar o plăsmuire, a existat şi un fim intitulat „Dreamscape”, care arăta ce descoperire se făcuse. De fapt, există o teorie conform căreia unele filme făcute la Hollywood nu sunt chiar SF-uri şi ele ne prezintă unele cercetări şi tehnologii secrete, de care noi habar nu avem.

Proiectul „Dreamscan” ar fi fost manageriat de NSA. Scopul era acela de a pune la cale modalităţi de asasinare. Dar, se pare că preşedintele Carter ar fi aflat despre el şi l-ar fi oprit. Însă, toată aparatura ar fi încă intactă, în depozite, existând încercări de a o pune din nou în funcţiune…


Lasă un comentariu