Un deconspirator, pe nume GoodETxSG, ne avertizează că 100 de nave extraterestre au intrat în sistemul nostru solar pentru a ajuta omenirea să scape de elitele puternice de pe Pământ!


nave spatialeUn nou deconspirator a apărut pe forumurile şi site-urile de ştiri alternative, el pretinzând că ar fi lucrat cu un număr de programe spațiale secrete; în plus, el ar fi devenit persoana de contact a unui nou grup puternic de extratereştri care a intrat în sistemul nostru solar, scrie site-ul exopolitics.org.

Folosind ca pseudonim „GoodETxSG”, deconspiratorul a descris în mai multe interviuri și postări de pe două mari forumuri on-line, participarea sa la un număr de programe secrete spațiale, conduse de grupuri militare, corporatiste sau ale unor civilizaţii umane anterioare. GoodETxSG spune că, în ciuda percepțiilor din comunitatea ozenistică că ar exista un singur program spațial secret ce aparţine unei civilizații avansate (cum e cea americană), de fapt ar exista pe Pământ până la 10 programe spațiale secrete.

GoodETxSG mai spune că în prezent există 3 mari programe spațiale secrete aparținând diferitelor entități naționale și internaționale de pe Pământ. Una dintre aceste entităţi este o corporaţie uriaşă, similară cu cea descrisă în filmul „Avatar”. Interplanetary Corporate Conglomerate, aşa cum este denumită corporaţia, ar deţine marea majoritate a bazelor de pe planeta Marte. Celelalte două sunt programe spațiale multinaţionale, sub acoperire, care sunt similare cu NATO în modul lor operaţional.

În plus, el spune că există între 5-7 programe spațiale secrete, aparținând unor civilizații avansate care au existat pe Pământ (inclusiv naziştii), iar unul din aceste programe aparţine unei civilizaţii vechi de 500.000 de ani!

Şi, ca totul să fie şi mai complex, se pare că mai multe civilizaţii extraterestre interacţionează sau colaborează cu una sau mai multe dintre aceste programe spațiale secrete.

O problemă importantă ridicată de GoodETxSG în postările sale o reprezintă „inteligenţa artificială” (AI). Potrivit deconspiratorului, inteligenţa artificială a fost dezvoltată de mai multe civilizatii extraterestre care au creat umanoizi sintetici, care să se întoarcă împotriva creatorilor lor, într-un mod similar cu ceea ce a fost descris în serialul de televiziune, „Battlestar Galactica”. Prin urmare, toate programele spațiale secrete au creat proceduri de securitate pentru a identifica persoanele care prezintă semne de influență AI.

Mai recent, GoodETxSG susține că până la 100 de nave sferice au intrat sistemul nostru solar, posedând tehnologie mult mai avansată decât cea folosită de diferitele programe spațiale secrete și de aliații lor extratereştri. GoodETxSG spune că extratereștrii din această „Alianță Sferică” l-au contactat pe el și pe alte persoane private pentru a le prezenta informații despre evenimentele majore noi care vor schimba profund viaţa de pe Pământ. El spune că „Alianţa Sferică” vrea să ajute omenirea să scape de sub control exercitat de către organizațiile de elită puternice de pe Pământ. Printre speciile extraterestre ce fac parte din „Alianţa Sferică”, GoodETxSG i-a enumărat pe „Păsările albastre”, nişte extratereştri de 2,5 metri înălţime şi o specie de 3 metri, de culoare aurie, cu cap triunghiular și ochi albaștri.

P.S. Acest GoodETxSG are nevoie urgent de un consult psihiatric sau spune adevărul?

 


Lasă un comentariu