Lângă Piatra Neamţ, un utilizator a fotografiat încă un fenomen bizar! N-ar fi exclus să fie un portal interdimensional creat de fiinţe avansate! Sau SURA ruşilor…


portalNu ne ajunge fenomenul „norilor monstruoşi” care a cuprins România în ultimele zile (Noi dezvăluiri despre norii “monstruoşi”, bubuiturile şi undele de şoc din ţară! Mai mulţi cititori sugerează că ruşii ar putea fi de vină, cu “HAARP”-ul lor…), unii dând vina pe SURA, „HAARP”-ul rusesc.

Acum, însă au apărut alte fenomene „naturale” (să le spunem), pe teritoriul României. Şi toate se ivesc preponderent în zona de est a României, ceea ce alimentează suspiciunile de implicare a ruşilor în aceste fenomene meteorologice, care par la prima vedere a fi „naturale”. Dar chiar aşa să fie?

Priviţi fotografiile din acest articol, preluate de pe pagina de Facebook a utilizatorului Alexandru Dan. În ea se observă cum Soarele îşi trimite razele printr-un cerc (aproape perfect) făcut în nori. Totul a avut loc pe 10 iunie 2016, orele 18, în apropiere de oraşul Piatra Neamţ. Un fenomen destul de rar, ce este unul natural şi explicabil; însă, în contextul evenimentelor din ultima vreme din România, pare să nu-ţi mai vine a crede că totul e ceva natural.

Nu pot să neg că aceste fotografii nu-mi duce gândul la „portaluri” sau „găuri de vierme”, ipotetice „porţi stelare” prin intermediul cărora extratereştrii din alte sisteme solare sau galaxii, sau chiar fiinţe din alte dimensiuni pot pătrunde pe Terra. Păcat că utilizatorul Alexandru Dan nu a postat o filmare mai lungă; poate chiar am fi observat OZN-uri în jurul acestui „portal”…

portal 1

portal 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock