Misterioşi „stâlpi de lumină” au fost observaţi într-un oraş din SUA. Unii zic că ar fi vorba de raze de laser trase de nave extraterestre invizibile…


stalpi de luminaÎntr-o noapte senină şi rece, localnicii din Mansfield (Ohio, SUA) au observat mai multe raze de lumină ieşind din pământ şi ţintând în sus spre cer, scrie site-ul de televiziune fox8.com. Telespectatorii televiziunii locale Fox 8 News au capturat acest fenomen acum câteva zile. Site-ul scrie că luminile sunt „de neînţeles, frumoase, dar perfect logice”. Un meteorolog al postului de televiziune spune că totul nu este altceva decât un fenomen meteorologic, care este cauzat de cristalele de gheaţă din atmosferă, ce reflectă luminile de pe stradă.

Însă, doar aceasta să fie explicaţia? Ar putea fi, de exemplu, o „lumină de cutremur”. Acest eveniment reprezintă un fenomen aerian luminos neobişnuit, care se pare că apare în cer în apropierea zonelor tectonice sau acolo unde există o activitate seismică.

Au apărut chiar şi opinii mai „fantastice”, ca să zic aşa. Unii zic că ar putea fi vorba de raze de laser trase de nave extraterestre invizibile aflate în ceruri; alţii că poate sunt raze de lumină trimise din alte dimensiuni sau universuri paralele. Ca de obicei, aceste ultime explicaţii ar trebui ignorate, dar nu neapărat să râdem de ele, deoarece nu se ştie niciodată ce surprize ne rezervă realitatea…

Voi ce credeţi că ar putea fi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO