Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un italian a descoperit, cu ajutorul lui Google, un nou chip uman pe planeta Marte

212
blank
Apasati CLICK pe imagine pentru marire

Iată cu adevărat o descoperire incredibilă a unui user din Italia (regiunea Puglia, oraşul Cerignola) dintr-un forum din străinătate. Iată coordonatele pe care le veţi găsi pe harta Google a planetei Marte – şi unde veţi observa un chip de om: latitudinea 33°12’29.82″N şi longitudinea 12°55’51.21″V.

Italianul spune că a descoperit noul chip de pe Marte, examinând fotografiile trimise înapoi pe Pământ de către satelitul ESA, ce a navigat planeta roşie, aceste poze fiind incluse în harta Google a planetei Marte. El nu ştie dacă imaginea sunt doar o simplă iluzie optică sau un chip real sculptat, dar crede că această fotografie va provoca o adevărată senzaţie în jurul lumii.

Iată adresa unde puteţi consulta cu proprii ochi această imagine: http://www.google.com/earth/index.html – veţi vedea că există şi o secţiune Google a planetei Marte.

P.S. În mod clar că acolo se observă un cap de om, dar pare mai degrabă o formaţiune naturală, şi nu un chip realizat de extratereştri. Dar dacă chipul e artificial!?

Mai jos puteţi urmări aceeaşi imagine, micşorată în două versiuni:

blank

blank

Orgoni Crystal