Monstrul din pădurea Berwick seamănă cu Spiderman?

504

Dacă te duci vreodată în pădure noaptea, probabil că n-o să-ţi vină a crede ochilor ce ai putea vedea. Pentru că judecând videoclipul postat pe site-ul web al unei firme ce vinde produse de vânătoare, inclusiv camere video în înfraroşu (http://www.wildgameinnovations.com/) ne putem da seama că acea creatură fantastică din videoclip seamănă foarte mult cu Spiderman!

Un vânător de cerbi din Statele Unite a postat un videoclip pe site-ul mai sus menţionat, din care s-a extras imaginea înfricoşătoare de la începutul articolului, anunţă Daily Mail. Vânătorul susţine că înregistrarea nu e falsă şi că a surprins-o într-o rezervaţie din Berwick, în apropiere de Morgan City (Louisiana, SUA).

Vânătorul spune că aştepta pitit un cerb, când, deodată, un spectru fantomatic apăru în faţa sa. Ochii săi luceau la lumina lanternei aprinse, dar imediat a dispărut după un tufiş. Vânătorul, care a ales să rămână anonim, a spus că s-a speriat atât de tare de acea figură fantomatică, încât şi-a spart camera, dar a găsit cardul de memorie nealterat.

Cei mai mulţi dintre internauţi care au văzut această poză pretind că ea reprezintă un fals, unul dându-şi cu părerea că fotografia a fost pur şi simplu furată dintr-un joc video pe care l-a jucat acum 2 ani. Alţii consideră că acea creatură semănă mult prea mult cu Spiderman. Oare care ar fi adevărul?
blank
blank