O nouă descoperire! Un obiect neidentificat gigantic a ieşit de sub gheţurile Antarcticii…


Zilele trecute discutam în cadrul acestui articol – Noi mistere descoperite în Antarctica! Ce se vede pe o fotografie: soldaţi care urmăresc o creatură uriaşă sau statui enigmatice? – despre posibile statui enigmatice sau alte artefacte necunoscute care se văd în Antarctica pe Google Earth.

Acum, doresc să vă arăt un posibil OZN triunghiular negru, care a fost descoperit de un utilizator pe Google Earth în regiunea „Queen Maud” din Antarctica. Ca urmare a dezgheţului, forma posibilului OZN începe să iasă din gheaţă, unde a stat de sute, mii sau zeci de mii de ani (cine ştie…). OZN-ul pare a fi uriaş, având două laturi cu dimensiuni cuprinse între 75 şi 100 de metri.

Oricum, Antarctica este un continent plin de mistere, în jurul său născându-se tot felul de teorii conspiraţioniste, care mai de care mai incredibile. Unele teorii spun că aici ar fi locul unde s-ar pătrunde în interiorul Pământului gol şi locuibil, iar altele afirmă că Antarctica ar fi celebrul tărâm al Atlantidei (citiţi mai multe în cadrul acestui articol din 2015: Piramidele misterioase din Antarctica: dovezi ale existenţei unei civilizaţii avansate pe “continentul gheţurilor”! De ce să nu credem că Antarctica = vechea Atlantidă?).

Nu-i aşa că-i tare ciudată forma nou descoperită?

blank