Un munte din Norvegia este cuprins în mod miraculos de un nor sub formă de piramidă! Ce mister se ascunde în această poză?


munte OZN piramida NorvegiaScriam ieri despre Norvegia în acest articol (E ceva putred în Norvegia! În această ţară liniştită, Oculta Mondială face experimente pentru un control “perfect” al întregii populaţii!) şi eram pe Google în căutarea unei poze despre Norvegia. Printre sutele de poze pe care le vizionam, am dat peste una atât superbă, dar şi misterioasă, aşa cum puteţi vedea în stânga articolului.

Poza am găsit-o pe site-ul worldwidehd.comşi poartă titlul de „Munte în Lofoten, Norvegia”. Lofoten este un arhipelag şi un district tradiţional din regiunea Nordland al Norvegiei. Deşi se află situat dincolo de Cercul Polar, arhipelagul experimentează una dintre cele mai mari anomalii de temperatură din lume, ţinând cont de latitudinea sa. Lofoten este localizat între 68 şi 69 latitudine nordică, dincolo de  Cercul Polar. Zona este mirifică, iar marea este plină de viaţă.

Dacă fotografia de la începutul articolului nu e „photoshopată” (nu pot exclude acest lucru), atunci avem de-a face cu una cu adevărat misterioasă. Deasupra unui munte se observă un nor roşiatic, sub formă piramidală (sau cel puţin triunghiulară) aproape perfectă. Doar natura se joacă cu noi, sau e vorba de ceva mai misterios? N-ar putea fi vorba de un imens OZN cu această formă ciudată?

Fotografia pare făcută la apusul Soarelui. Aşa cum spuneam într-un articol din 2013 (În Argentina a fost filmat un OZN sau un nor mai ciudat? De ce la apusul Soarelui sunt şanse mai mari să fotografiaţi un OZN…), la apusul Soarelui sunt şanse mai mari să surprindeţi un OZN, întrucât învelişul oricărei nave neidentificate va fi revelat timp de câteva secunde sau minute. La un unghi de 60-80 de grade (cum este la apus), învelişul OZN-ului ar trebui să curbeze lumina la 240 de grade (180+60) sau mai mult, ceea ce nu poate face, de aceea, el se dezvăluie.

În final, vă invit să mai revizitaţi alte câteva articole în care norii par a avea forme ufologice:
* Un nor bizar, sub forma unui gigant OZN galactic, a fost observat deasupra unui oraş din China!
* Locuitorii dintr-un oraş britanic au rămas muţi de uimire când au văzut pe cer un nor dreptunghiular perfect! Parcă era un covor magic zburător!


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO