Ce ţine în mână femeia din spatele vedetei Marilyn Monroe? Un smartphone cu cameră foto, în anii ’50-’60!??


Marilyn Monroe a fost un „sex simbol” al anilor ’50 şi ’60, fiind o celebră actriţă, model şi cântăreaţă americană. Pe 5 august 1962, ea a fost găsită fără suflare în casa ei. Moartea sa, oficial înregistrată ca o probabilă sinucidere prin consum excesiv de medicamente, a fost marcată de lipsa de profesionalism a anchetei poliției. A devenit astfel o temă folosită în teoria conspirației. Vedeta americană chiar s-a sinucis sau a fost ucisă? Despre misterul morţii lui Marilyn Monroe (crimă sau sinucidere) puteţi citi mai multe în acest articol: Misterul morţii lui Marilyn Monroe: sinucidere sau asasinat?

Ei bine, în acest articol vom vorbi despre un alt mister legat de Marilyn Monroe, mai precis fiind vorba de o fotografie în care apare vedeta americană. În spatele lui Marilyn, apare o femeie necunoscută, care pare că ţine un smartphone cu o cameră foto, făcându-i o fotografie vedetei! Şi asta înainte de 1962, anul morţii actriţei… Se ştie că telefoanele cu cameră au fost inventate undeva prin anii 2000.

Logic vorbind, această fotografie bizară are următoarele explicaţii:

1) Nu e decât un Photoshop realizat de cineva căruia îi plac farsele;

2) Este un aparat foto miniatural, deşi e ciudat ca obiectivul să fie situat în partea de sus, şi nu la mijloc. În plus, aparatele foto din acele vremuri nu aveau ecrane LCD, pentru că erau analogice cu film, şi nu aveau senzori electronici, ca în zilele noastre. În ce se uită femeia, dacă nu în posibilul ecran?

3) Femeia ţine în mână altceva – poate o oglindă!?

4) Şi explicaţia paranormală: acea femeie este o simplă „călătoare în film”. Şi asta ne aduce aminte de tipul cu ochelari moderni ce apare într-o poză din 1941, ceea ce te face să te întrebi dacă nu cumva ar fi posibilă călătoria în timp? (Poza din 1941 care dovedeşte că e posibilă călătoria în timp).


Lasă un comentariu