Dovada pe care o oferă NASA printr-o fotografie excepţională: 3 nave spaţiale extraterestre zboară deasupra Lunii!

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe 3 martie 1969, sonda spaţială NASA Apollo 9 a avut o misiune crucială: a fost primul zbor uman al modulului de comandă și serviciu (CSM) împreună cu modulul lunar (LM) din cadrul programului Apollo. Echipajul său de trei oameni a testat mai multe aspecte critice pentru aselenizare, inclusiv motoarele modulului lunar, sistemele portabile de întreținere a vieții, sistemele de navigare, și manevrele de conectare.

După lansarea de la 3 martie 1969, echipajul a petrecut zece zile pe o orbită joasă în jurul Pământului. Cei trei astronauţi au efectuat primul zbor uman al modulului lunar, prima conectare și extragere a unui modul lunar, o ieșire în spațiu în doi, și prima conectare a două nave spațiale cu echipaj uman. Misiunea a demonstrat că modulul lunar este pregătit pentru zborul spațial uman. Alte teste, efectuate în cadrul misiunii Apollo 10, aveau să pregătească modulul lunar pentru scopul său suprem, aselenizarea.

În timp ce se afla pe orbita Pământului, echipajul a luat cât mai multe fotografii, pentru cercetări ulterioare. Pe 10 martie 1969, un astronaut a luat această imagine misterioasă a Lunii (pe care o vedeţi în cadrul acestui articol). În ea se observă trei obiecte cilindre masive, care zboară între Pământ și Lună. Aceste obiecte sunt reale şi clare, iar numărul de arhivă al acestei fotografii NASA este AS09-23-3500.

De la începutul timpului, omenirea a privit Luna. Poate că există un motiv bun pentru asta…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page