Există deja tehnologii foarte avansate, dar ţinute la secret, ca vehicule de teleportare, camere de vindecare cu tahioni, replicatoare de alimente sau cutii cu energie liberă – ne dezvăluie un „insider”


James Rand se numără printre cei mai recenți dintre cei care fac dezvăluiri despre secretele lumii. Rand a vorbit despre tehnologii avansate, care nu par a fi din lumea aceasta, şi care includ replicatoare, camere de vindecare cu tahioni, pastile de întinerire, paturi de înviere din morţi și alte tehnologii.

Rand nu este primul care a vorbit despre astfel de lucruri; o altă persoană care a făcut dezvăluiri asemănătoare este William Tompkins, care vorbea despre medicamente anti-îmbătrânire, dezvoltate de un complex militaro-industrial, împreună cu o rasă extraterestră. Corey Goode este altă persoană care a menționat dispozitivele replicatoare, care sunt capabile să creeze alimente și alte lucruri.

Desigur, oricine poate pretinde că a fost „insider”, iar informațiile primite pot fi discutabile. De exemplu, nu este posibil ca oamenii să vadă un replicator, sau nu există dovezi video sau fotografii despre portaluri. Atunci când trebuie să decideţi dacă informația este credibilă sau nu, trebuie să o priviţi cu o minte deschisă, şi, în același timp, să fiţi vigilenţi și să căutaţi neconcordanțe care ar putea respinge informațiile prezentate. Informațiile de mai jos au fost colectate între noiembrie 2017 și ianuarie 2018, în timpul interviurilor cu James Rand.

Rand susține că multe tehnologii au fost împărtășite oamenilor de către extratereştri, timp de mai multe decenii. Rand ar fi făcut parte din echipa de cercetare și a susținut că a testat eficacitatea acestor tehnologii.

Camere de vindecare cu tahioni

Rand susține că aceste camere de vindecare cu tahioni sunt structuri în care oamenii dorm, trecând prin nişte atomizări nedureroase, astfel încât organismul să se poată vindeca, întineri sau recrea o parte a corpului care lipsește. Camerele de vindecare pot identifica ADN-ul și apoi repara imperfecţiunile corpului, utilizându-se tehnologia tahionică, a plasmei, precum şi inteligența artificială. Corpul este complet reînnoit, dar mintea nu se schimbă.

Pastile de întinerire

Se spune că există două pilule care pot fi luate de oricine, întinerind acea persoană într-o perioadă de 24 de ore.

Camere de reînviere din morţi

Rand a vorbit despre camerele de reînviere, care ar fi capabile să readucă la viață o persoană care a murit de câteva ore. Tehnologia utilizată în cameră este considerată a fi o invenție veche extrateretră, ceva asemănător fiind văzut în serialul SF Star Gate 1.

Replicatoare

Fanii Star Trek știu prea bine despre replicatoarele care pot servi orice fel de hrană și băutură dorită. Replicatoarele vor putea să facă nu numai alimente și băuturi, ci și îmbrăcăminte, împreună cu alte obiecte. Produsele alimentare se spune că arată şi au un gust asemănător cu cele adevărate, nemaiexistând niciun fel de deșeuri. Rand spune că versiunile inițiale ale replicatoarelor sunt imprimantele 3D actuale.

Vehicule de teleportare

Cu ajutorul acestora, doi oameni ar putea ajunge oriunde pe Pământ în doar 15 minute. Rand spune că nu dispozitivul se mișcă, ci spațiul în jurul acestuia. O placă holografică este utilizată de persoana care călătorește pentru a-și programa destinația. Vehiculele vor fi ca autobuzele și trenurile de astăzi, iar Rand a spus că ele au fost construite deja și așteaptă să fie folosite atunci când oamenii vor fi pregătiţi. Vehiculele pot fi, de asemenea, folosite pentru a coloniza alte planete.

Cutii de energie liberă

Dispozitivele energetice care au baza de energie liberă și care sunt de dimensiuni mici, au dimensiuni mici şi pot da energie unei case, fără să trebuiască a mai fi înlocuite. Se spune că acestea există deja fabricate, fiind sunt stocate într-un depozit de 300.000 de metri pătrați, gata să fie distribuite atunci când marile corporaţii energetice nu se vor mai opune progresului.

Sursa (traducerea şi adaptarea): iqdcalls.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO