Illuminati nu e reprezentat doar prin simbolul „ochiului”! Mai există şi alte simboluri pe care le vom învăţa împreună


simboluri IlluminatiCred că în câteva zeci de articole de pe acest site am vorbit despre simbolul „ochiului Illuminati” care poate apare în mai multe locuri, unele chiar neobişnuite (în cimitire sau chiar în Biblie). De atunci, am primit sute de emailuri (cred) cu oameni care ar fi văzut „ochiul Illuminati” peste tot. Da, e adevărat că acesta e simbolul principal Illuminati, dar, din păcate, pierdem din vedere toate celelalte simboluri Illuminati. De aceea, pe acest site, într-o serie de noi articole, am să încerc să prezint detaliat şi restul de simboluri Illuminati… o să vedeţi că o să le descoperiţi şi unde nu vă aşteptaţi.

În imaginea de la începutul articolului puteţi vedea care sunt toate simbolurile Illuminati (în general, francmasonice/oculte). Veţi putea observa multe simboluri acolo… de la „compasul” francmasonic, la pentagrama satanică, şarpele încolăcit şi ciocanul şi securea (simbolul comunismului). Ultimul simbol e complet explicabil: „manifestul comunist” al lui Karl Marx nu reprezintă altceva decât o continuare a manifestului Illuminati din 1776 al lui Adam Weishaupt.

Mai apar şi alte simboluri interesante: cheia, două chei încrucişate, trei triunghiuri suprapuse, semnul infinitului etc. O să încercăm, de-a lungul unor viitoare articole, să le explicăm pe toate, pe îndelete. Să vedem originea lor, unde se folosesc şi ce semnificaţie au. Atunci, vom putea mai bine înţelege lumea în care trăim şi vom observa că nimic nu e întâmplător în lumea aceasta…

 

 


Lasă un comentariu