Meteoritul “Sabia lui Dumnezeu” a apărut pe cerul Americii. E un avertisment divin că Apocalipsa este aproape?

124

meteorit forma sabia lui DumnezeuPaul Begley este un pastor american care se ocupă de peste 30 de ani cu profeţiile biblice, scopul său în viaţă fiind acela de a-i salva pe oameni de la Apocalipsa care o să vină. Emisiunile lui Paul Begley pot fi urmărite pe YouTube, cu userul de Paulbegley34, videoclipurile sale având mii de vizualizări.

În ultimul videoclip postat, pastorul Paul vorbeşte despre un meteorit care a apărut în noaptea lui 26 iunie 2013, pe cerul Nebraskăi (SUA). Acest meteorit are forma unei “săbii a lui Dumnezeu”, iar Begley crede că este vorba de un semn biblic. “Priviţi această poză. Este incredibilă!” spune pastorul în videoclip. Apoi, el face o legătură între această sabie şi versetele din Biblie: “25. Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. 26. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina.” (Luca 21-25:26). Şi apoi, mai departe, stă scris: “Şi atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere şi cu slavă multă.” (Luca 21:27)… iar sabia înseamnă putere.

Aşadar, meteoritul “Sabia lui Dumnezeu” ar reprezenta un avertisment de la Creator, chiar în inima Americii. Un avertisment că Apocalipsa e foarte aproape…