Incredibil! Oficiali guvernamentali înalţi din cadrul Forţelor Aeriene Americane au oferit unor cercetători din domeniul OZN-urilor filme autentice cu extratereştri aflaţi pe Pământ! Cu ce scop!?


consiliu extraterestriÎn 1972, producătorii de film Robert Emenegger şi Allan Sandler au fost abordaţi de nişte ofiţeri de la US Air Force (Forţele Aeriene Americane). Aceştia i-au întrebat dacă ar fi interesaţi să facă un documentar despre un proiect secret al guvernului. Cei doi producători au fost surprinşi să afle că materialul respectiv se referea la OZN-uri. Exprimându-şi interesul deosebit pentru caz, Emenegger şi Sandler au fost invitaţi la Pentagon, unde s-au întâlnit cu câteva persoane ce deţineau ranguri înalte în Air Force, printre care colonelul William Coleman şi colonelul George Weinbrenner. Producătorilor li s-a spus că Air Force era gata să furnizeze toate informaţiile despre subiect.

Spre marea lor mirare, celor doi li s-au arătat fotografii şi un film, nu numai cu OZN-uri, ci şi cu fiinţe extraterestre, cu pielea cenuşie – vii şi moarte. Bob Emenegger mi-a spus că a văzut un film de 16 mm în care se vedea un extraterestru în compania unui ofiţer Air Force. Fiinţa supravieţuise unui accident petrecut în 1949 şi a fost ulterior păstrată într-un „loc sigur”, într-o casă din Los Alamos, New Mexico, până la moartea sa, survenită în 1952 din cauze necunoscute.

La începutul anului 1973, Emenegger şi Sandler s-au întâlnit cu comandantul de atunci al Air Force Office of Special Investigations (AFOSI). La această întâlnire li s-a dezvăluit că în aprilie 1964 a aterizat la Holloman, Alamogordo, New Mexico, o navă spaţială, conform unui aranjament anterior. Se pare din navă au ieşit fiinţe extraterestre care au comunicat cu o echipă de savanţi şi ofiţeri de armată. Toate acestea au fost filmate. Celor doi producători li s-a promis peliculă de peste 250 m pentru a fi introdusă în documentarul lor, precum şi alţi câţiva mii de metri de material suplimentar. Emenegger i-a spus cel puţin unuia dintre cei care au anchetat ulterior cazul că obţinuse permisiunea de a lua acasă o parte din materialul filmat. În orice caz, permisiunea de a folosi filmul i-a fost retrasă ulterior de către colonelul Coleman. I s-a explicat că momentul nu era adecvat din punct de vedere politic, din cauza scandalului Watergate (izbucnit în 1973).

Despre incidentul Holloman, am vorbit şi eu în cadrul acestui articol: O nouă dezvăluire de la nivelul serviciilor secrete americane: până în anul 2030, noi, pământenii vom fi invadaţi de extratereştrii cenuşii şi de reptilienii draconieni! Citez din articol: „Pe 15 aprilie 1964, doi lucrători ai serviciilor secrete americane s-au întâlnit în deşertul din New Mexico cu extratereştrii gri pentru a aranja o viitoare întâlnire pe 25 aprilie, la baza aeriană Holloman din New Mexico. Aceasta avea ca scop reînnoirea tratatului din 1934, dar de fapt oficialităţile guvernamentale americane încercau să mai câştige timp. Şi asta pentru că surse guvernamentale americane de la nivel înalt credeau că atât extratereştrii cenuştii cât şi reptilienii draconieni şi-au stabilit ca ţintă invazia şi cucerirea acestei planete undeva în intervalul 2000-2030!”

Oricum, e foarte interesantă şi ciudată ideea că oficialităţile guvernamentale se oferă să predea probe cu filme şi fotografii despre prezenţa unor extratereştri pe Pământ! Parcă până în prezent, ei ascundeau de noi toate aceste dovezi…


Lasă un comentariu