Din secretele lui Stewart Swerdlow, un conspiraţionist cu relaţii în guvernele SUA şi Rusia: americanii deţin în jurul Baghdad-ului o poartă stelară! Planeta Nibiru a fost distrusă în 2003 cu un accelerator de particule!


poarta stelara 50Este umanitatea modernă produsul programului de hibridizare a Atlantidei? Legendele noastre despre iad și demoni se datorează reptilienilor care s-au retras în Pământul gol pe dinăuntru după ultimul mare cataclism? Cine au fost Lumerienii? Acestea sunt întrebări la care încearcă să răspundă Stewart Swerdlow, un nume în domeniul conspirațiilor, care deţine multe informații alternative ce le-a obţinut ca urmare a conexiunilor sale personale în cercurile interioare guvernamentale din SUA, Rusia și fostul KGB.

Stewart ne prezintă o scurtă istorie a reptilienilor, precum și o originilor noastre din sistemul stelar lumerian. El ne vorbeşte despre propriul calendar secret al sistemului nostru solar, despre cum a ajuns Luna la locația sa curentă, despre planetele care s-au pierdut în istorie, precum și despre luptele de putere extraterestre pentru Pământ. De asemenea, el ne vorbeşte despre planurile actuale ale reptilienilor și organizaţiei Illuminati, despre înţelegerile secrete dintre guverne și rasele extraterestre și despre multe alte lucruri

Iată câteva din dezvăluirile interesante ale lui Stewart Swerdlow:

Big Foot a fost creat printr-un experiment de hibridizare a omului de către reptilieni. Alte experimente de hibridizare au fost cele privind vârcolacul (între om şi lup) şi omul-molie (între om şi molie). Toate aceste creaturi ciudate, care, uneori, au fost observate de către oameni, sunt experimente genetice ale reptilienilor.

* Delfinii au fost aduşi aici din galaxia Andromeda pentru a ajuta la distrugerea rasei umane. Ei sunt mult mai inteligenţi decât oamenii. Illuminati a început să-i vaccineze pe oamenii care au în genele lor o moştenire a delfinilor, deoarece constituiau o amenințare pentru ei. Autismul, o boală apărută la copii în anii 80, ar reprezenta o persoană care are gene de delfini în interiorul unui corp uman. Acesta este motivul pentru care persoanele autiste comunică diferit şi au o legătură specială cu delfinii.

* În jurul Baghdadului există o poartă stelară, acesta fiind motivul pentru care există atât de mult război acolo. Elita mondială încearcă să obțină controlul asupra acestui domeniu. Acesta este motivul pentru care Statele Unite au luat anumite artefacte de muzeu, atunci când s-au dus acolo; aceste artefacte pot controla poarta stelară. SUA controlează acum poarta stelară de la Bagdad!

* Illuminati a distrus planeta Nibiru în 2003, cu un puternic accelerator de fascicul de particule, atunci când ea a apărut între Saturn și Jupiter.

Cu siguranţă că voi mai vorbi despre acest personaj şi dezvăluirile sale!


Lasă un comentariu