Omul care trebuia să efectueze o expediţie incredibilă în gaura de la Polul Nord a dispărut în mod misterios! El trebuia să ajungă în interiorul Pământului, acolo unde oamenii pot trăi 1.700 de ani!


gaura Polul NordPrecum se ştie, teoria Pământului gol şi locuibil în interior are destul de mulţi adepţi. Unii dintre aceştia susţin că în interiorul Pământului s-ar găsi civilizaţii mai mult sau mai puţin avansate. Iar unul dintre aceşti adepţi este un bărbat pe nume Dallas Thompson, aşa cum putem afla dintr-un articol interesant de pe The Telegraph.

Dallas Thompson a fost la viaţa sa antrenor de fitness, şi-a petrecut tinerețea în Hawaii, dar apoi  s-a mutat în Bakersfield, California, SUA. Viața sa s-a schimbat pentru totdeauna în urma unui accident teribil, ce a avut loc în 1997. În timp ce-şi conducea maşina pe timp de ploaie pe Autostrada 58, automobilul său a acvaplanat, s-a răsucit şi apoi a plonjat într-o prăpastie de 80 de metri adâncime. Dallas a avut o aşa-zisă experienţă din apropierea morţii, văzând o lumină atât de strălucitoare, încât a simţit că ochii i-au ars. Dar, în timpul acestei experienţe, în mod bizar, bărbatul susţine că a căpătat cunoştinţe secrete despre omenire. Astfel, când și-a recăpătat conştienţa, el era convins că Pământul era gol pe dinăuntru și avea o deschizătură la Polul Nord.

Din cauza atmosferei speciale din gaura de la Polul Nord, creaturile vii din interiorul Pământului sunt protejate de factori poluanți și de raze nocive. În interiorul Pământului ar mai trăi mamuţi (care au dispărut de pe Pământ în urmă cu circa 13.000 de ani), dar şi oameni care pot supravieţui în jur de 1.700 de ani.

Poate cea mai incredibilă informaţie ar fi acela faptul că Dallas Thompson a dezvăluit într-o emisiune radio din 2002 ar avea finanțarea pentru a putea călători în gaura de la Polul Nord, cu ajutorul unui elicopter denumit SoloTrek, de care s-ar putea folosi pentru a coborî în gaură. El chiar a şi dat o dată sigură pentru călătorie: 24 mai 2003.

În următoarele câteva luni, știrea privind expediția planificată de Thompson s-a răspândit în întreaga lume. El a început să primească e-mailuri de la publicaţii mass-media, dornice a afla mai multe detalii, dar şi de la critici și admiratori. Între timp, el a şi scris o carte intitulată „Manuscrisul cosmic” care a avut un succes enorm printre adepţii teoriei conspiraţiei. În decembrie 2002, el scria pe pagina sa de Yahoo că primeşte mii de de emailuri în fiecare zi. Ultima sa postare pe Yahoo a avut data de 11 ianuarie 2003, după care, spre disperarea fanilor săi, Thompson a dispărut definitiv! Ce s-a întâmplat? A fost asasinat? A dat bir cu fugiţii? A mai făcut călătoria spre gaura de la Polul Nord pe 24 mai 2003? Se bucură el în interiorul Pământului împreună cu mamuţii şi celelalte fiinţe umane, unde ar putea trăi circa 1.700 de ani? Nimeni nu poate să răspundă la aceste întrebări!

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock