Noi dezvăluiri despre experimentele secrete ale lui Tesla: savantul comunica facil cu extratereştrii de pe alte planete, cu ajutorul teslascopului!

  •  
  •  
  •  
  •  

Tesla extraterestri 5Într-un articol din 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/cu-ce-extraterestri-vorbea-tesla-din-laboratoarele-sale-secrete/) vorbeam despre posibilitatea ca Tesla să să fi vorbit cu extratereştrii din laboratoarele sale secrete. În articolul de faţă, vom încerca să aprofundăm această idee, oferind mai multe detalii.

Începând cu anul 1899, Tesla a început să facă experimente cu radio transmiţători şi receptori mai buni, după ce, în timp ce se afla în Colorado, a reuşit să capteze o serie de semnale neobişnuite şi misterioase. Tesla considera că metodele sale de recepţie şi transmisie nu foloseau unde Hertz, sau ceea ce noi numim unde (radio) electromagnetice transversale, ci un alt tip de transmisie de semnal. El le-a descris ca fiind transmisii de undă longitudinale şi mai rapide decât lumina (FTL). Se poate ca Tesla să fi primit semnale în spectrul de Frecvenţe Extrem de Scurte (ELF). Acest spectru este sub limita de frecvenţe stabilite la nivel internaţional de 10 KHz. Acest spectru corespunde de obicei frecvenţelor cuprinse între 3 şi 30 de Hz.

Tesla a reuşit cu siguranţă în asemenea măsură că a început să recepţioneze transmisii vocale. El a presupus că aceste transmisii proveneau de la oameni din alte lumi. Tesla a făcut câteva aluzii publice referitoare la aceste transmisii interplanetare, cum ar fi cea din 1937, în care anunţa faptul că: „Mi-am dedicat mult timp în anul ce-a trecut perfecţionării unei noi aparaturi mici şi compacte prin care energia poate fi acum emisă în cantităţi impresionante în spaţiul interstelar la orice distanţă fără a se dispersa deloc” (New York Times, duminică, 11 iulie, 1937).

Comunicările interplanetare ale lui Tesla au primit o oarecare confirmare din partea lui Arthur Matthews care a susţinut faptul că Tesla a construit teslascopul în secret cu scopul de a comunica cu planeta Marte. Tatăl lui Matthews a fost asistentul de laborator al renumitului fizician Lord Kelvin în perioada anilor 1890. Tesla s-a deplasat o dată în Anglia pentru a se întâlni cu Kelvin şi pentru a-l convinge pe acesta de eficienţa mai mare a curentului alternativ (CA) faţă de curent continuu (CC).

Iată ce declara Matthews: „Teslascopul e instrumentul inventat de Tesla pentru a comunica cu fiinţele de pe alte planete. În principiu, acest instrument recepţionează semnale ale razelor cosmice. Aceste semnale sunt transformate în cele din urmă în semnale audio. Vorbeşti la un capăt, iar semnalul iese prin celălalt capăt ca emiţător de raze cosmice.”

Cu excepţia afirmaţiilor făcute de Tesla, nu au existat dovezi concrete referitoare la faptul că Tesla a reuşit să comunice cu extratereştrii sau cu cine-o fi fost care transmitea semnale în receptorul de Frecvenţe Extrem de Scurte al lui Tesla.

P.S. Poate nu uit, şi zilele următoare o să scriu cel mai senzaţional articol despre Tesla. Fiţi pe fază!


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner