Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Sunt extratereştrii nişte roboţi? O întâmplare senzaţională din China…


Foto: needpix.com (Commons Creative – free)

Următorul caz de întâlnire de gradul III (cu extratereştri) s-a petrecut în China, în anul 1963, la periferia orașului Yangguan din provincia Shansi. Martorul principal este Li Jingyang, în prezent ofițer de securitate într-o fabrică militară. Dar atunci, el nu avea mai mult de 6 ani.

Împreună cu mai mulți prieteni, el a văzut „un disc strălucitor, argintiu, care staționa în aer, neproducând niciun zgomot”. Lungimea lui era de 7-8 metri și avea forma unei farfurii suprapuse pe o altă farfurie de aceeași dimensiune. Obiectul părea închis ermetic, iar suprafața sa metalică era foarte netedă.

Următoarea zi, copilul Li Jingyang a fost oprit în mijlocul unei străzi de „un om foarte înalt, îmbrăcat în negru”, care l-a întrebat dacă a văzut discul zburător, cerându-i locul exact unde a fost observat obiectul. Li a răspuns afirmativ, iar entitatea i-a cerut „să nu mai spună nimănui ceea ce a văzut”.

Jingyang a fost tare speriat de această apariție: „Pielea lui era neagră și am fost surprins de aspectul feței și de intonația sa. L-au remarcat mai mulți oameni. Toți vorbeau despre el, dar nimeni nu i-a înțeles gesturile”. Li Jingyang spune că omul in negru avea un mers mecanic. Vorbea, dar fără a își mișca gura și a dispărut brusc, după ce a cotit pe altă stradă.

Era el un robot? Sunt extratereştrii roboţi?