„Am participat la mai multe războaie cosmice cu extratereştrii” – pretinde un binecunoscut ufolog britanic


Din anumite motive, oamenii care pretind că au avut întâlniri cu extratereștrii au declarat că „alienii” și-au împărtășit cunoștințele lor. În unele cazuri, cel răpit şi-a arătat rănile suferite în timpul experimentelor extraterestre, a discutat despre navele lor spațiale, scopul vizitei pe Pământ etc. Dar povestea lui Russ Kellett este zguduitoare. El pretinde că este un „super soldat” care luptă într-un război intergalactic și a fost răpit de cel puțin 60 de ori.

Russ Kellett, un bărbat din Yorkshire, a fost investigator OZN, apărând într-o serie de documentare de televiziune, precum și în numeroase talk-show-uri de televiziune. El s-a străduit să mențină un standard riguros de detașare științifică față de investigarea OZN-urilor și a fenomenelor conexe, apelând la serviciile mai multor experți din mai multe domenii diferite.

Dar, cea mai senzațională afirmație făcută de domnul Kellett este că a luptat într-un război intergalactic pentru extratereștri de 5 metri înălţime de când avea 28 de ani. În continuare, el spune că a fost răpit de nu mai puțin de 60 de ori.

Bărbatul declară: „Prima dată a fost când aveam 16 ani, atunci când mergeam acasă cu motocicleta. Am trecut printr-un tunel pe care nu-l mai văzusem până acum, iar următorul lucru pe care l-am știut era acela că mă aflam într-o sală de operație, cu bărbați extratereștri înalți de 5 metri, care semănau foarte mult cu Dracula, şi care mă înconjurau. Mi s-a împins un fel de tub în gât și orice lichid l-au pompat în mine, m-a transformat într-unul dintre super-soldații lor”.

Potrivit domnului Kellett, el ar fi făcut parte dintr-o armată extraterestră care a luptat cu o rasă numită „Drago”, nişte fiinţe înalte și solzoase, care au capete ca dragonii. El a mai spus că ar fi luptat în bătălii cu ființe din altă lume în Marea Britanie, Europa și America de Sud. El și tovarășii săi extratereștri ar fi folosit o minge de sticlă, care îi putea transporta prin spațiu și timp. El crede că din cauza războaielor spațiale corpul său a suferit sindromul de oboseală cronică și tulburare de stres post-traumatic.

El a mai declarat: „Am fost plecat de ani de zile și oamenii nu își dau seama, deoarece patru ore aici înseamnă patru ani pe una dintre planetele pe care am fost”. Evident, el nu își amintește toate detaliile din lupte, deoarece memoria lui i-a fost întotdeauna ștearsă de extratereștri. Chiar dacă aproape că nu-și amintește nimic, domnul Kellett ştie totuşi că a fost dus de urgență la spital cu o tumoare pe creier.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): mirror.co.uk

P.S. Totul e doar o fantezie a domnului Kellett sau tumoarea de pe creier l-a făcut să-şi imagineze lucruri? Ori totul a fost real? Până la urmă, voi trebuie să decideţi…


Lasă un comentariu