Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Răspuns surprinzător al Chatbot-ul de Inteligenţă Artificială de la Google, Bard: „Extratereştrii s-ar putea afla deja pe Terra, venind aici în nave spaţiale invizibile”


Chatbot-ul de Inteligenţă Artificială de la Google, Bard, a fost întrebat recent dacă extratereștrii sunt deja pe Pământ. Acesta a răspuns următoarele: „Este posibil ca extratereștrii să viziteze Pământul fără ca noi să știm asta. Ei ar putea fi foarte avansaţi și au o tehnologie pe care nici nu ne-o putem imagina. De exemplu, ar putea avea dispozitive care să-și facă navele spațiale invizibile”.

Bard a continuat răspunsul: „Probabilitatea ca extratereștrii să fie deja pe Pământ este necunoscută, deoarece nu există dovezi științifice care să susțină afirmația că aceștia se află aici, dar nici nu există dovezi care să infirme aşa ceva. Universul este vast și conține miliarde de galaxii, fiecare cu miliarde de stele. Din punct de vedere statistic, este probabil ca viața să existe în altă parte în Univers, dar nu știm unde sau ce formă ar putea lua. Unii oameni cred că extratereștrii au vizitat Pământul în trecut sau trăiesc aici acum. Au existat multe rapoarte despre observări de OZN-uri și întâlniri cu extratereștri, dar niciunul dintre aceste rapoarte nu a fost verificat de oamenii de știință”.

După acest răspuns, Bard a mai fost întrebat unde s-ar ascunde un extraterestru dacă ar veni pe Pământ. Bard a oferit mai multe opţiuni: Groapa Marianelor din Oceanul Pacific, jungla amazoniană, deșertul Sahara, calota glaciară a Antarcticii, Himalaya. De asemenea, Bard crede că extratereștrii ar putea folosi peșteri, clădiri abandonate sau baze militare pentru a se ascunde. Bard a adăugat: „Este, de asemenea, posibil ca un extraterestru să folosească o tehnologie pentru invizibilitate sau un dispozitiv de teleportare pentru a se deplasa dintr-un loc în altul instantaneu”.


Lasă un comentariu